To je to što me zanima!

Maneken policajcu ponudio oralni seks ako ga oslobodi

Pradin maneken Nick Snider pokušao se spasiti uhićenja nemoralnim ponudama. Policajci su ipak odoljeli, a model je na kraju završio iza rešetaka
Vidi originalni članak

Manekena Nicka Snidera (21) uhitili su u ponedjeljak u Arkansasu zbog pijančevanja u javnosti te remećenja javnog reda i mira. Pradin maneken navodno je divljao po prijateljičinom stanu nakon čega je reagirala policija. Američki mediji prenose kako se Nick htio spasiti uhićenja govoreći policajcima da je slavna osoba. Zamjenik šerifa Brian Luetschwager izjavio je kako ga je maneken nagovarao da ga pusti na slobodu dok su ga vozili.
- Gospodin Snider mi je rekao da će mi popušiti penis i mošnje ako zaustavim auto i pustim ga na slobodu - izjavio je zamjenik. Pijani Snider navodno je isto ponudio i drugom službeniku dok su ga u policijskoj postaji vodili u pritvor. Maneken je kasnije platio jamčevinu od oko 4000 kuna, a na sudu se treba pojaviti 17. veljače. Snider se proslavio kampanjama za modnu kuću Prada, a 2008. godine Forbes ga je proglasio petim najuspješnijim manekenom na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bosnia_80 09.02.2010.

    još jedan dokaz da su one priče o velikoj inteligenciji policajca tačne :) ..jer da je dozvolio da mu \"popuši mošnje\" i da je to lijepo snimio mobitelom...vjerovatno bi dobio otkaz, te bi ostao bez svoje mizerne plaće... Sa druge strane prodajom tog snimka mogao je sebi osigurat plaću i mirovinu do kraja života..

  • user_42017 08.02.2010.

    haha super mi je komentar od papaštrumfa

  • SunTzu 08.02.2010.

    citajuci komentare \'zdravih heteroseklsualaca\' shvatis koji su zapravo pravi bolesnici na ovoj zemlji

Komentiraj...
Vidi sve komentare