To je to što me zanima!

Manekenka 'digla' temperaturu bujnim poprsjem u Meksiku...

Ovdje se provodim kao nikada u životu, hvala ti dragi što si ovdje sa mnom, rekla je Rose pa se skinula u toples i sunčala na plaži. Njezin brižni dečko je profesionalno fotografirao svaki njezin korak
Vidi originalni članak

Prava sreća je dan proveden na plaži, rekla je britanska manekenka i starleta Demi Rose (24). Hladne zimske dane zamijenila je za topli grad Tulum u Meksiku. Već je u minijaturnim bikinijima mamila poglede na plaži, a onda je otišla korak dalje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovdje se provodim kao nikada u životu, hvala ti dragi što si ovdje sa mnom - rekla je Rose pa se skinula u toples i sunčala na plaži.

Njezin brižni dečko je svaki njezin trenutak profesionalno fotografirao te snimao svaki njezin korak. Tako su se nakon plaže zaputili u obližnji zoološki vrt, gdje ju je naravno, morao fotografirati.

- Blagoslovljena si što tako dobro izgledaš. Poljubio bih te i odveo pred oltar - komentirali su obožavatelji. Demi je nebrojeno puta rekla da nema problema s golotinjom.

MODEL I DJ-ICA Demi Rose liže desert u uskoj majici: 'Ispričavam se na tome'

- Ponosna sam na svoje tijelo i ne zanimaju me mišljenja drugih. Normalno da ću ga isticati u ovim godinama. Iako, stalno putujem diljem svijeta i teško mi je zadržati rutinu treniranja. Jedina mi je mana što volim jesti maslac od kikirikija - rekla je nedavno.

Starletu na društvenim mrežama prati preko osam milijuna fanova, a tvrde da su njezine grudi, kojima se 'proslavila', najbolje na svijetu. Rose je prošlog ljeta odlučila baviti se glazbom i postala je DJ-ica. 

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Zaručnik popularne pjevačice izgleda identično kao njezin otac!

Idi na 24sata

Komentari 214

  • 16.01.2019.

    Sex doll

  • iiiih 15.01.2019.

    Cice izgledaju ko guza. Previse plastike a i fotosopa. Nista posebno

  • 15.01.2019.

    Plastika za izvoz

Komentiraj...
Vidi sve komentare