To je to što me zanima!

Manekenka Irina Shayk mami uzdahe: Pozirala bez grudnjaka

Irina je objavila fotografiju iz kupaonice, gdje pozira u ogledalu, a na sebi ima suknju s tigrastim uzorkom te kao modni dodatak stavila je crvenu torbicu. Mnogima je za oko zapelo to što Irina nema grudnjak
Vidi originalni članak

Manekenka Irina Shayk (34) nije baš aktivna na društvenim mrežama, gdje je prati 13 milijuna ljudi. Često ih 'časti' profesionalnim fotografijama s modnih pista ili s crvenog tepiha, no sada ih je iznenadila privatnom fotografijom.

POGLEDAJTE VIDEO: Bradley Cooper i Irina Shayk se razišli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Irina je objavila fotografiju iz kupaonice, gdje pozira u ogledalu, a na sebi ima suknju s tigrastim uzorkom te kao modni dodatak stavila je crvenu torbicu. Mnogim obožavateljima za oko zapelo to što Irina na fotografiji nema grudnjak. 

Fotografiju je objavila kako bi pokazala da će tu Burberry suknju i torbicu donirati za aukciji 'The Way We Wore', koju je organizirao magazin Vogue. 

Irinu su krajem svibnja paparazzi 'ulovili' nakon što je izašla iz stana bivšeg dečka, glumca Bradleyja Coopera (45). Tamo je provela četiri sata, a strani mediji pisali su kako je riječ o prijateljskom posjetu. Navodno je ostala toliko dugo da mu se čak pridružila na ručku jer je za vrijeme njezina posjeta dostavljač donio hranu njemu u stan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dailies 12.06.2020.

    Prekrasna,po meni ona i Lima su vrh!

  • Ja sam sam 12.06.2020.

    I bez pameti

  • Zgrebmaligrad 11.06.2020.

    Kakva ona mami poglede s cim,2 kruskice ima, moja zena kad sisu izvali brale pola plaze bleji ,(a nije debela) hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare