To je to što me zanima!

Manekenka s Downom je nosila reviju: 'Želim biti inspiracija...'

Sofia je prvi model s Downovim sindromom koji je nosio reviju na Tjednu mode u New Yorku. Ima i vlastiti brend pod nazivom Alavett, a prodaje razne modne dodatke, torbe, naljepnice...
Vidi originalni članak

Portorikanska manekenka Sofia Jirau (22) nedavno je prošetala na Tjednu mode u New Yorku. Sofia je rođena s Downovim sindromom, a ovo joj je bila prva revija u životu.

- Baš sam se dobro osjećala. Svi su mi pljeskali - rekla je Sofia za strane medije. 

Kako je rekla, ispunila si je san.

- Rođena sam za ovo i želim pokazati svijetu kako bi svaki model trebao sijati - napisala je na društvenim mrežama. Sofia je prvi model s Downovim sindromom koji je nosio reviju na Tjednu mode u New Yorku. 

Manekenka ima i vlastiti brend pod nazivom Alavett. Prodaje razne modne dodatke, od torbi do naljepnica. Želja joj je da jednog dana postane inspiracija svima koji imaju isti sindrom. 

- Ja sam profesionalni model koji je spreman inspirirati svijet - napisala je u opisu profila na Instagramu.

Nakon revije raste joj broj pratitelja na društvenim mrežama. Zasad je prati 83.000 ljudi. Reakcije na njezinu prvu šetnju pistom su odlične.

- Za tebe ne postoje granice - samo je jedan od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ~DAVID~ 26.02.2020.

    Draga DALMATINKA, opet vidim tvoju Miu, moju ljubimicu kako si ju sama prozvala u ovoj djevojci, njihovi osmjesi liče jedan na drugi jer su svi anđeoski, iz istig izvora njiova sreća dolazi a toplina tih kosih okica grije na daljinu 💜🌟🌸 Saznali smo da ti se pridružila tvoja ljubav života, koliko smo tužni, toliko smo sretni da smo vas upoznali, makar u virtuali pusa u nebo .... 😘 evo i note, vi birajte pismu 🎶🎵🎶🎵🎵🎶

  • 26.02.2020.

    Sretan život ti želim, ljepotice! Raduj se i uljepšavaj svojom radošću živote ljudi oko sebe!

  • 26.02.2020.

    kak ide ono... "cak i ako pobjedis na specijalnim, još uvijek si......?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare