To je to što me zanima!

Manekenke driblaju kao L. Messi, brane kao Higuita...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izgleda da ni manekenke nisu ostale imune na groznicu svjetskog prvenstva. U spotu M. Gray su pokazale nogometne vještine u visokim petama...
Vidi originalni članak

Ako se govori o manekenkama u nogometu, najviše se spominju u kontekstu djevojaka i supruga nogometaša. Kako bi dokazale da nisu samo za pokazivanje, navukle su štucne i kopačke te su se primile lopte kao što to čine njihove 'manje bolje' polovice.
Atraktivna ljepotica sjurila se u šesnaesterac u visokim štiklama, svom snagom je opalila po golu, a protivnička čuvarica gola u stilu Rene Higuite izbija atraktivno loptu! Nevjerojatni prizori pojavljuju se u glazbenom spotu američke soul pjevačice Macy Gray povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi. Američka pjevačica u spotu pojavljuje se u ulozi ženskog izbornika, a oku ugodne ljepotice pokazuju impresivno nogometno znanje kojeg se ne bi postidio ni sam Leo Messi. Zar ne bi bilo bolje gledati ovakve scene na stadionima Južne Afrike umjesto dosadnog nogometa?

HRVATICA U SPOTU FASHION TV-A
Renata Zajec (28), manekenka agencije Midikenn, pojavila se u spotu. Seksepilna Hrvatica visoka je čak 177 centimetara, a proporcije su joj 86-61-88. Poput ostalih djevojaka, svoje sportske vještine pokazala je trčeći u potpeticama  te s torbicom u ruci. Djevojke, osim što su pokazale da znaju kako se igra muška igra, dokazale su i da su na potpeticama u 12 centimetara stabilne kao i muškarci u tenisicama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivan2005 17.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • madra 17.06.2010.

    stvarno su super,čista petica

  • Tipavac 17.06.2010.

    jel ovo jeti s crnim šeširom??? ajmeeeeeeeeee, brrrrrrrrrr, strašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare