To je to što me zanima!

Manekenke na premijeri filma: Ups! Pa mi imamo iste čizme

Voditeljica Fani Stipković i manekenke Iva Jerković i Sanja Duggan na premijeri dokumentarca pojavile su se u istim čizmama Versace koje koštaju oko 700 kuna
Vidi originalni članak

Mi smo samouvjerene žene. To smo dokazale tako što smo sve tri odabrale iste čizme Versace i torbe, kroz smijeh je rekla Fani Stipković (30).

Voditeljica i manekenke Iva Jerković (30) i Sanja Duggan (39) bile su na premijeri dokumentarca o životu Davida Guette u zagrebačkoj Areni. Odjenule su kreacije modne kuće Versace za H&M. Sve tri su uz različite 'outfite' odabrale iste čizme koje stoje oko 700 kuna. Zbog toga im nije bilo neugodno. Kažu da ne histeriziraju ni kad se na istome mjestu nađu u istoj haljini kakvu nosi i kolegica. Manekenke se u štiklama osjećaju jako seksi. Jerković je otkrila da nema ni jedne ravne cipele.

Seksi gležnjače sad su pravi hit

Dosad su hit bile cipele Louboutin, no ove zime Hrvatice luduju za špičastim gležnjačama Versace na vezice.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lolita 29 11.11.2011.

    Fani stipković je najružnija žena na našoj televiziji!!! Izgleda kao Michael Jackson

  • DANNYBOY_1 11.11.2011.

    ...jučer sam napisal za ovaj horror hrčkkkssssss(iz dubine pete)...i opet ponavljam...ali ovaj put onaj hračak kad dojdem iz večerašnjeg provoda punog žestice i pljuga...HRČKKSSSKSSS...pljuc....

  • arwenn 11.11.2011.

    Ocito je da sve imaju istog frajera (sponzora)hahahha pa im je svima kupio iste! a gle...nije ni njima lako ustat se ujutro i podledat u ogledalo :))) spon...zoru...še !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare