To je to što me zanima!

Manekenke pokazale atribute, poznati pojurili vidjeti trendove

Vedrana Linardić nosila je haljinu Aleksandre Dojčinović na Perwoll Fashion.hr-u. Dok je manekenka u tankoj bijeloj haljini hodala po pisti nazirale su joj se grudi
Vidi originalni članak

Samostalnom revijom Aleksandre Dojčinović otvoren je ovosezonski Perwoll Fashion hr. na Zagrebačkom Velesajmu. Reviju je nosila i bivša djevojka Vedrana Ćorluke,  Vedrana Linardić, kojoj su se ispod tanke bijele haljine nazirale grudi. 

Aleksandrinu reviju došle su podržati njene prijateljice Milica Mihajlović, djevojka Ivana Todorića, Lejla Filipović te Zana Marjanović.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • pernica 15.03.2013.

    suvišno je ovo napisati dragi novinari: manekenki se dok je nosila haljinu nazirale grudi!!!!! pa šta ? ali bi trebala biti bez grudi, ako haljina već nije ženstvena onda nek bar pokaže grudi - jer one su ženstvene ili? a možda su trbali zvati onog Bosansko-Australskog Andreja -manekena koji nosi ženske revije, njemu se ne bi vidjele grudi"!

  • blazan 15.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ipenky 14.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare