To je to što me zanima!

Maneskin otkazao koncerte u Rusiji, pokazali solidarnost

Prošlogodišnji pobjednici Eurosonga, talijanski bend Maneskin objavio je nove datume svjetske turneje nakon što su prošli zbog pandemije bili otkazani. Nijedan koncert nije u Rusiji
Vidi originalni članak

Talijanski bend Maneskin nakon prošlogodišnje pobjede na Eurosongu postao je svjetski poznat, a frontmen Damiano David (23) i ostali članovi prikupili su milijune obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama. Svi oni žele vidjeti omiljeni bend uživo, a Maneskin je sad objavio nove datume svjetske turneje. Niti jedan koncert neće održati u Rusiji.

- Tako smo oduševljeni što vam konačno možemo reći da je naša 'Loud Kids Tour postala' puno glasnija, uistinu diljem svijeta! - napisali su između ostalog uz datume na Instagramu, pa dodali:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naravno, jako je teško najaviti datume dok traje užasan rat u Ukrajini i stradavaju nevini ljudi. Shrvani smo zbog ukrajinskog naroda i solidarni smo s njima. I zbog odluka ljudi na vlasti, koje utječu na živote tolikog broja nevinih ljudi, nećemo nastaviti s našim datumima u Rusiji. Svi se moramo zajedno zalagati za mir, sada i uvijek - napisali su.

- Hvala vam što podržavate Ukrajinu, srce mi je puno zbog toga - napisala je jedna od obožavateljica ispod objave. 

Bend je najavio datume za SAD i Europu, a Zagreb su ovoga puta preskočili. Nastupat će diljem Italije, a nama u blizini Maneskin će svirati u Milanu, Pragu i Budimpešti.

OBJAVILI NA SLUŽBENIM STRANICAMA Albina Grčić nije na listi top 10 najslušanijih pjesama Eurovizije

- Također vam se zaista želimo zahvaliti što ste imali toliko razumijevanja tijekom ovog dugog razdoblja dok smo dogovarali nove datume. Znamo da ste strpljivo čekali ovu objavu i jako smo zahvalni svim našim voljenim obožavateljima na ljubavi, podršci i razumijevanju. Nedostajali ste nam vi i nastupanje, jedva čekamo ponovno zasvirati za sve vas! - zaključili su iz benda.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S MIJOM DIMŠIĆ

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nap* 22.03.2022.

    Nitko nece ici pjevat tamo

  • sircus 22.03.2022.

    nemoj ni u hr ...molim te

  • Miro1Miro2 22.03.2022.

    I bolje mu je da ne ide tamo...takve tamo posebno vole...

Komentiraj...
Vidi sve komentare