To je to što me zanima!

Manuela i Stefan ulaze u 'Brak na prvu': 'Muškarca ne shvaćam ozbiljno ako nije viši od mene'

Manuela govori šest jezika i voli putovanja, na koja bi rado išla s još jednom osobom. Stefan studira kineziologiju i voli sport, a želja mu je da njegova odabranica voli iste stvari kao on
Vidi originalni članak

Novoj sezoni 'Braka na prvu' pridružit će se još dvoje kandidata, Manuela i Stefan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manuela Milovanović (43)

'Sa svojim budućim partnerom želim istraživati nepoznato'

U PRONALASKU LJUBAVI Upoznajte dva nova kandidata 'Braka na prvu': 'Idealna žena za mene je Žanamari Perčić...'

Zagrepčanka Manuela Milovanović kaže da živi u trenutku i voli biti u kontaktu s ljudima, što je i ostvarila radeći kao turistička vodičkinja, predavačica i life coach. Manuela govori šest stranih jezika i smatra da su je najviše obogatila putovanja i upoznavanje drugih kultura, a nije joj problem sama istraživati nepoznato. Ipak, više bi voljela putovati udvoje tako da želi pronaći partnera sa sličnim interesima, bliskog njezinim godinama koji će je nasmijati. S bivšim partnerima ostala je u dobrim odnosima, a radeći na sebi i svojim nesigurnostima, uvidjela je kako je u bivšim vezama bila bolja prijateljica nego ljubavnica. Premda tvrdi da joj dominantni partneri ne odgovaraju jer je i sama takva, Manuela je svjesna da bi joj najbolje pristajao 'jači partner', no uvijek je spremna prilagoditi se nekome tko je vrijedan toga. Kroz smijeh zaključuje da muškarca ne shvaća ozbiljno, čak ni autoritativno, ako nije viši od nje.

Stefan Modrić (25)

'Želim djevojku prirodnog izgleda koja voli sport i nikada je neću prevariti'

Stefan Modrić dolazi iz Pazina, a posljednjih sedam godina živi u Zagrebu, gdje radi kao kondicijski trener i studira kineziološki fakultet. Prijatelji bi ga opisali kao tvrdoglavog, ali poštenog, brižnog i temperamentnog, a sam za sebe kaže da je vrlo emotivan, no tek kad se zaljubi i nekome povjeruje, pokaže duboko skrivene osjećaje. Za njega su u ljubavi nepoštenje i nepoštovanje apsolutno zabranjeni, a kad je u vezi, vrlo je pažljiv i ne voli se svađati. Kaže da nikada ne bi prevario djevojku, ali kada shvati da gleda druge žene, zna da je njegova trenutna veza završila. Otkriva i da nije pretjerano romantičan, svoju ljubav najradije pokazuje razumijevanjem, brigom i otvorenom komunikacijom. Uvijek će dati prednost djevojkama prirodnog izgleda koje ne uređuju previše svoje fotografije na društvenim mrežama jer za prvi kontakt s njima koristi Instagram. Voli vedre, pričljive, samouvjerene, ambiciozne i duhovite žene, a kod njega baš uvijek prolazi otvorena i iskrena komunikacija. S obzirom na to da svaki dan vježba, priželjkuje i da njegova partnerica voli sport i da se brine o sebi, a jedino preko čega nikako ne bi prešao je nezrelost.

POGLEDAJTE VIDEO: 'VLADA RH' KUNE SE EUROM

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Imperatrice 17.01.2023.

    Life coach i klasifikacija ljudi na temelju fizičke osobine ne idu baš skupa. Možda kada promijeniš uvjerenje da niski muškarci nisu za tebe, možda i nađeš partnera. Sama sebi trebaš biti coach i dati savjet da se otvoriš ljubavnim prilikama bez predrasuda.

  • Protein 17.01.2023.

    da mi to kaže uživo dobila bi jednu pljuvačku u glavu

  • 16.01.2023.

    Ni ja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare