To je to što me zanima!

Marc Anthony i 31 godinu mlađa supruga čekaju dijete, bivšem mužu J. Lo to je sedma prinova

Bivša Miss Universe Paragvaja na svom je profilu podijelila s javnošću radosnu vijest, fotografirala je sebe i supruga kako se drže za ruke i 'grle' njen poveći trbuh
Vidi originalni članak

Glazbenik Marc Anthony (54) i njegova supruga Nadia Ferreira (23) na Valentinovo su objavili da očekuju prvo zajedničko dijete. Na Instagramu su podijelili fotografiju manekenkinog trudničkog trbuha. 

VELIKA CEREMONIJA Bivši suprug J. Lo vjenčao se četvrti put: Nova supruga od njega je mlađa čak 31 godinu

- Najbolji poklon za Valentinovo ikad! Hvala ti, Bože, na ovom velikom blagoslovu - pisalo je u opisu objave na kojoj su im njihovi pratitelji i prijatelji čestitali.

Par se vjenčao krajem siječnja ove godine. U veljači 2022. doznalo se za njihovu vezu, u svibnju je objavljeno da su se zaručili, a pjevaču je ovo četvrti brak. Nadia je paragvajska manekenka koja je okrunjena za Miss Universe Paragvaja 2021. Natjecala se i na Miss Universeu iste godine te se tamo plasirala kao prva pratilja.

LUKSUZNA CEREMONIJA U MIAMIJU Marc Anthony oženio misicu, Salma Hayek na vjenčanju dekolteom zasjenila mladu...

Marcu će ovo biti sedmo dijete. S Debbie Rosado (54) dobio je kćer Ariannu te su posvojili sina Chasea. S glumicom Dayanarom Torres (48), koju je oženio 2000. godine, dobio je dva sina, Cristiana i Ryana, a s Jennifer Lopez (53) ima blizance Emme i Maxa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bree77 15.02.2023.

    Samo da ne povuku na tatu kao sa JLo

  • 🦋reti 🦋 15.02.2023.

    Mlada je, naučit će.

Komentiraj...
Vidi sve komentare