To je to što me zanima!

Marc Anthony oženio misicu, Salma Hayek na vjenčanju dekolteom zasjenila mladu...

Mladenka Nadia je imala raskošnu bijelu vjenčanicu s potpisom Galie Lahav. Dok se spuštala niz stepenice, oko nje su stavili zaštitnu pregradu kako bi ju sakrili od javnosti
Vidi originalni članak

Marc Anthony (54) vjenčao se četvrti put, nova supruga pjevača je bivša paragvajska natjecateljica za Miss Universe, Nadia  Ferreira (23). Svečana ceremonija upriličena je u Miamiju u subotu, 28. siječnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Okupljeni gosti u Perez Art muzeju u Miamiju, s nestrpljenjem su čekali mladence kako bi slavlje započelo, a među njima su se našle slavne face poput Victorije i Davida Beckhama, Salma Hayek, Maluma, Luis Fonsi i brojni drugi. 

VELIKA CEREMONIJA Bivši suprug J. Lo vjenčao se četvrti put: Nova supruga od njega je mlađa čak 31 godinu

Mladenka Nadia je imala raskošnu bijelu vjenčanicu s potpisom Galie Lahav. Dok se spuštala niz stepenice, oko nje su stavili zaštitnu pregradu kako bi ju sakrili od javnosti. Gornji dio haljine bio je napravljen od zanimljivih detalja pričvršćenih na prozirnoj tkanini. Kosa joj je bila pokupljena u visoku punđu, a da se primijetiti i da je šminka za njezin najvažniji dan bila elegantna.

Marc Anthony je za svoje četvrto vjenčanje odabrao klasično crno odijelo brenda Christian Dior, koje je iskombinirao sa sivom vestom i bijelom svečanom košuljom.

Nadia je pak za proslavu vjenčanja nakon ceremonije promijenila modnu kombinaciju. Odjenula je bijeli sako sa svjetlucavim detaljima, a na fotografijama je pokazala prsten. Fotografije odlične atmosfere objavila je Victoria Beckham i napisala:

- Čestitam gospođo i gospodine Muniz. Volimo vas oboje puno i bila nam je čast biti dio vašeg posebnog dana te proslaviti vašu ljubav.

Pažnju je ukrala i glumica Salma Hayek (56), koja je oduševila dekoltiranom haljinom u kojoj je došla na vjenčanje. Salma je na Instagramu pozirala u tirkiznoj haljini do poda, koja je naglasila njezine bujne grudi. Kosu je pokupila u visoku punđu. Hayek je također čestitala novopečenim supružnicima.

Marc i Nadia su početkom 2022. godine započeli šuškanja nakon što su zajedno provodili vrijeme u Meksiku, a u ožujku su vezu i potvrdili. U svibnju iste godine su se zaručili, a s pratiteljima su podijelili trenutke sa proslave zaruka.

Pjevačev ljubavni život je bio zaista turbulentan, a brak s Nadijom mu je četvrti. Od 2000. do 2004. godine bio je u braku s Dayanarom Torres. S glumicom Jennifer Lopez bio je u braku 10 godina, a zajedno imaju i blizance Emme i Maximiliana. Iste godine kada se razveo od J.Lo, vjenčao se sa Shannon De Limom, s kojom se razveo tri godine nakon.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • fantasy666 31.01.2023.

    Pa kako želuca ima budit se pored ovoga?!? I zar nije vidjela na šta mu djeca liče,ona koju ima sa JLo?!?!

  • Rafo 30.01.2023.

    Nije oženio misicu, nego se oženio misicom.

  • Brzopoteznik 30.01.2023.

    Može ona sisarati do sutra,ali na mladim dekolteima svijet ostaje.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare