To je to što me zanima!

Marc: Jennifer treba psihijatra, stalno ulijeće iz veze u vezu

Par se posvađao tijekom vikenda jer je Marc izrazio želju da češće viđa njihove blizance. Jennifer smatra da on nije dovoljno pažljiv otac. Njemu se to nije svidjelo
Vidi originalni članak

Uskoro bivši suprug pjevačice, poručio je Jennifer Lopez  (42) da bi trebala posjetiti psihijatra jer ulijeće iz jedne veze u drugu i jer nije u stanju biti sama. Par se tijekom vikenda posvađao jer je Marc (43) izrazio želju  da češće viđa njihove trogodišnje blizance. 

- Kao i uvijek, jedan njihov normalan razgovor, pretvorio se u veliku svađu - rekao je izvor blizak paru za RadarOnline. 

- Jennifer tvrdi da Marc nije dovoljno pažljiv kao otac, dok je on dodao da ona neprestano mijenja planove svojih putovanja s djecom - dodao je izvor te objasnio da je pravi razlog njihovih svađa Jenniferina veza s mladim plesačem Casperom Smartom (24). Veza je poprilično ozbiljna zbog čega je Marc ljubomoran. Glazbenik je trenutačno u vezi s manekenkom Shannon de Lima (24). 

Marc i Jennifer u braku su bili sedam godina. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • chrgoss 11.01.2012.

    ta prepucavanja su tako najjača. umjesto da se poštuju zbog tih 7 godina koliko su bili u braku i zbog zajedničke djece oni se natječu tko će sad biti popularniji medijima. pih -.-

  • vidovnjak 11.01.2012.

    jennifer je ok a za ovog nosonju se ne bi reklo...psihopat,nema pojma kud bi sa sobom...phhh

  • anaangela 11.01.2012.

    Zaista joj treba psihijatar. Obožavam J. Lo, ali izbor frajera joj je u najmanju ruku katastrofalan. Pa koji normalni roditelj dovodi svakog deckica doma djeci ?! Kužim ja da je mlađe slađe hvala bogu (kome nije), ali di je njega iskopala ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare