To je to što me zanima!

Marčelo u Vintageu promovira aktualni album 'Napet šou'

Kao predgrupa Marčelu, 23. travnja u Vintage Baru nastupit će zagrebački reperi Fetbojsi. Marčelo je vrlo istaknut u svom društveno umjetničkom djelovanju u Srbiji
Vidi originalni članak

Srpski glazbenik i pisac Marčelo uz podršku Filtera  23. travnja  prvi put stiže u Vintage Industrial Bar promovirati svoj aktualni album „Napet Šou“ koji je od kraja 2014. u svom obliku knjiga+cd dostupan i u Hrvatskoj! Kao predgrupa nastupit će zagrebački reperi Fetbojsi. Karte su u pretprodaji i možete ih kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Marko Šelić Marčelo je prije 'Napet Šou-a' objavio četiri studijska albuma, 'De facto', 'Puzzle shock!', 'Treću stranu medalje' i 'Decu i Sunce' (zajedno sa svojom grupom Filteri). Objavio je i roman 'Zajedno sami', zbirku raznovrsnih tekstova O ljudima, psima i mišima, roman 'Malterego – knjiga prva: Rubikova stolica' i stotinjak kolumni za razne redakcije. Posebnu pažnju javnosti skrenuo je tekstovima svojih pjesama, kojima je zavrijedio priznanja poput nagrade TV Metropolis za najbolju pjesmu i Davorin za 2006. i 2009. godinu za najbolji urbani/rock album, a spot za 'Pozerište' prvi je srpski spot uvršten u World chart express europskog MTV-a. Marčelo je vrlo istaknut u svom društveno umjetničkom djelovanju u Srbiji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare