To je to što me zanima!

Margot Robbie šokirala fanove: 'Trebala bih nestati. Svima je već muka od mene, teško je...'

Australska zvijezda utjelovila je ulogu Barbie koja je zaludjela svijet, a uz to je imala i producentsku ulogu, a sad priznaje da želi pauzu
Vidi originalni članak

Mislim da je svima trenutno vjerojatno muka od pogleda na mene, rekla je Margot Robbie (33) i time šokirala fanove. Naime, glumica se želi uzeti pauzu od posla, budući da je film 'Barbie' doživio nevjerojatan uspjeh, piše Deadline.

30. KOLOVOZA Film 'Barbie' stiže na platno ljetne pozornice Tuškanac

'Trebala bih nestati s ekrana'

- Možda bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: 'Opet ona? Gledali smo je cijelo ljeto, ne želimo opet' Ne znam koji je moj sljedeći potez - objasnila je glumica i dodala kako ima želju režirati vlastiti film. 

- Polako sam radila na osjećaju da zaslužujem režirati. Teško je jer sam imala sreću raditi s toliko sjajnih redatelja i učiti od njih. Često kada mi dođe neki projekt pomislim: 'Zar ne bi bilo sjajno glumiti u tome samo kako bih vidjela kako oni to režiraju? - rekla je Margot.

Dvije godine za redom na vrhu Maxim Hot 100 liste

Glumica je objasnila da se trenutačno ne žuri te da će prije nego učini taj korak u karijeri, prvo naučiti sve stvari koje su potrebne.

Inače, glumica je svoju karijeru započela je 2008. godine u seriji 'Susjedi',  a veliku ulogu imala je u filmu 'About time'. 

Prošle godine Maxim Australia objavio je svoju godišnju listu za ovu godinu na čijem se vrhu našla upravo Margot, a to joj je već druga godina za redom da je na vrhu Maxim Hot 100 liste.

PRAVO BOGATSTVO 'Barbie' zaludjela svijet: Otkrili koliko bi Margot Robbie mogla zaraditi od popularnog filma

Podsjetimo, australska zvijezda utjelovila je ulogu Barbie koja je zaludjela svijet, a uz to je imala i producentsku ulogu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • HR100% 15.01.2024.

    Prije da bi tebi bila muka nakon jedne večeri samnom.... I nakon 9 mjeseci opet isto

  • Miške 15.01.2024.

    Prekrasna je. Te Australke su lijepe: Kidman, Rubi, Naomi, a nadasve ona iz Titanika.

  • TCB 15.01.2024.

    Pa ajde

Komentiraj...
Vidi sve komentare