To je to što me zanima!

Mariah Carey imala samo dvije haljine i družila se s 'princem'

Tada je Carey izdala jedan od svojih prvih hitova 'Dreamlover', a Will je glumio u televizijskoj seriji 'Princ iz Bel Aira'. To mu je bila odskočna daska pa se krenuo probijati prema glumačkom vrhu
Vidi originalni članak

Pjevačica Mariah Carey (48) prisjetila se prošlog stoljeća i vremena kada joj je bilo nešto više od 20 godina. Na društvenoj mreži gdje ju prati više od sedam milijuna ljudi objavila je fotografiju s Will Smithom (49) iz tog perioda života.  

Tada su bili na samim počecima svojih karijera. Kako kaže pjevačica, imala je samo dvije haljine - rozu i crnu. 

- Will Smitha sam upoznala tu večer kada sam nosila onu rozu - našalila se Mariah. 

Obožavatelji pjevačice i glumca ostavljali su pozitivne komentare ispod fotografije.

- Bila si kraljica koja je posjedovala dvije haljine, sada si i dalje kraljica, ali s velikim ormarom - napisao je jedan od fanova, a drugi su im dodavali da su slatki.

Tada je Carey izdala jedan od svojih prvih hitova 'Dreamlover', a Will je glumio u televizijskoj seriji 'Princ iz Bel Aira'. To mu je bila odskočna daska pa se krenuo probijati prema glumačkom vrhu.

Mariah sada ima puno više od dvije haljine, a nanizala je mnoštvo hitova od svojih dvadesetih. Čak 18 njezinih pjesama je bilo na broju jedan Billboardove ljestvice, a sve broje milijunske preglede na YouTubeu. 

Smith je također ostvario uspješnu karijeru. Osvojio je brojne filmske nagrade, a bio je nominiran i za dva Oscara. Osim u glumi, okušao se i u pjevanju. 

VIDI OVO! Ove zvijezde ovisne su o plastičnim operacijama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 23.09.2018.

    Ma dvije ili tri...isti mi je efekat. Barem kod nje..Eto, jedna jedina koja je uspjela "songbird supreme”...iz Guinnessove knjige rekorda, pet oktava i neki tonovi u sedmoj ili više..(ostali bi mogli isto ali nije pisano jer iritira..) ,a mene ostavlja bez velike reakcije.Kao da nema tu čarpliju..O ja..zna dobro obojiti, tehnički par exelence ,pa ponekada zatvorim oči i pokušam joj "dokučiti" što mi poručuje..ali ostaje praznina..:( Ok, možda je sve stvar ukusa i tako to..sve što ide. Ali nakon one jadne Whitney.. nedostaje Voice.. karizma koju je ta nesretna žena odnijela sobom je nestala i čeka jednu novu..a to Mariah...nažalost nije..da je sto haljina i 32 oktave...

  • 23.09.2018.

    dobra pjevačica sada više nema hitove slava koj je nestala kasnih 90ih...

  • pinökio-wien 23.09.2018.

    Jedna iz svetog trojstva: m.carey,w.houston i c.dion...ovakve pjevačice tj ovakvi glasovi se rađaju svakih 100 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare