To je to što me zanima!

Mariah Carey je otkrila s kim je sve spavala: Jednog dečka taji

Pjevačica Mariah Carey otkrila je kako je spavala s pet muškaraca, čime je mnoge šokirala, ali navodi kako joj je bitnija kvaliteta nego kvantiteta
Vidi originalni članak

Pjevačica Mariah Carey (49) u nedavnom je intervjuu za Cosmopolitan otkrila s koliko je muškaraca spavala. 

- Nisam ih imala mnogo, ali postoji velika raznolikost. Spavala sam sa samo pet muškaraca pa sam nekako staromodna u usporedbi s drugima u svojoj branši- rekla je Mariah koja je u vezi s 13 godina mlađim plesačem Bryanom Tanakom.

Također, otkrila je kako preferira kvalitetu više nego kvantitetu. 

BIVŠA ASISTENTICA PJEVAČICE: 'Menadžerica Mariah Carey me zlostavljala i urinirala po meni'

U intervjuu nije navela tko su muškarci, međutim, četvorica su poznata javnosti. Prvi put se vjenčala 1993. godine za Tommyja Mottolu (70) i bila je u braku pet godina, a od 2008. do 2014. godine bila je vjenčana za repera Nicka Cannona (38), s kojim ima osmogodišnje blizance. S milijarderom Jamesom Packerom (51) bila je zaručena, a nakon prekida upustila se u vezu sa sadašnjim dečkom Bryanom.

Jedino pitanje ostaje tko je peti muškarac s kojim je spavala. 

Pjevačica se našla u žarištu skandala nakon optužbe bivše asistentice Lianne Shakhnazaryane za fizičko i seksualno zlostavljanje tijekom suradnje. Lianna je rekla da ju je Mariahina bivša menadžerica Stella Bulochnikov mučila, udarala po stražnjici i grudima, ali i sjedila na njoj. Kaže i da je pjevačica podržavala takvo ponašanje svoje menadžerice te da se sve nekada događalo u njezinoj blizini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _Varešak_ 19.07.2019.

    Ja znam sa kime nije spavala.

  • 17.07.2019.

    Taj sam

  • MODRA GALICA 17.07.2019.

    nije problem a još manje sramota ne biti iskren prema medijima i javnosti već je problem što su izmišljotine nekreativne,jalove i sirove

Komentiraj...
Vidi sve komentare