To je to što me zanima!

Mariah ljetuje, a sestra joj je završila na odjelu psihijatrije

Netko mi je ukrao sav nakit, ali ne sjećam se čovjeka koji mi je bio u stanu, rekla je Alison, bivša ovisnica o heroinu, a njezina sestra krstari na jahti s novim dečkom
Vidi originalni članak

Zatvorili su me protiv moje volje. Neka netko javi mojoj sestri što mi rade. Jedino me ona može spasiti, kaže Alison Carey (54). Starija sestra pjevačice Mariah (45) već je nekoliko tjedana na odjelu psihijatrije u New Yorku nakon što su je susjedi našli bez svijesti i ozlijeđenu u stanu.

- Netko mi je ukrao sav nakit, ali ne sjećam se čovjeka koji mi je bio u stanu - rekla je Alison, bivša ovisnica o heroinu. Dok je ona na prisilnom liječenju, Mariah krstari na jahti s novim dečkom, australskim medijskim mogulom Jamesom Packerom (47).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • propuh_u_glavi 31.07.2015.

    Nije joj ga sestra ukrala. Ta ko da je sa Balkana. Ako ne uspijes sam, e onda ti citava familija treba pomagat. 50 godina i nista nije napravila u 50 godina, i sad joj se mora pomagat samo zato sto joj je sestra bogata, a dok se drogirala tad je joj pomoc nije trebala. Cesto te obitelj zna stopirat i otezavat zivot, samo zato ako ti imas bolje nego oni.

  • mutna77 31.07.2015.

    droga ju uzela

  • muskarac 31.07.2015.

    mali zeleni su joj ukrali nakit..bijeli misevi su drzali vricu

Komentiraj...
Vidi sve komentare