To je to što me zanima!

Mariah na strogoj dijeti: Nakon milijunaša, 'upecala' je plesača

MINIMALIZAM NA TANJURU Kako bi skinula nekoliko kilograma viška, pjevačka diva Carey jede tek dvije namirnice po cijele dane. Mariah se priprema za novu turneju
Vidi originalni članak

Mrzili biste moju dijetu. Svaki dan sam se ograničila samo na norveški losos i kapare. Jako je teško, rekla je Mariah Carey (46). Američka pjevačica dobila je nekoliko kilograma koji joj smetaju i sad se pokušava vratiti u savršenu formu. Diva je nedavno prekinula zaruke s multimilijarderom Jamesom Packerom (49) i jako pazi na svoj izgled.

- Pokušavam se držati samo proteina u svojoj prehrani, a to je jako teško. No moram to raditi kako bih održala svoj izgled koji je ključan za moju slavu - rekla je za britanske medije. 

Mariah se priprema za novu turneju, a to je bio i jedan od razloga prekida s Packerom. Pjevačica je jako fokusirana na karijeru, a Australcu je smetalo što troši previše novca na kostime za koncerte te svakodnevnu odjeću i modne dodatke.

Navodno su njoj i njezinu menadžeru zbog rastrošnosti prigovarali i članovi Scijentološke crkve, čiji je James Packer član. 

Nakon prekida pojavile su se informacije da je Mariah prevarila Jamesa sa svojim plesačem Bryanom Tanakom (33). Pjevačica je rekla da to nije istina jer nikad u životu nije prevarila svojeg partnera.

No sada su procurile fotografije na kojima se pjevačica ljubi i grli sa Bryanom na plaži na Havajima, čime je njihova romansa potvrđena. Fotografije možete pogledati ovdje.  

Mariah je odlučila o svemu tome progovoriti  u svojem novom reality showu 'Mariahin svijet”, koji se počinje emitirati u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • master152_ 01.12.2016.

    Po mojem mišljenju ne mora ništa skidati.

  • 01.12.2016.

    Još se nije stigla ni ohladiti:)

  • montello 01.12.2016.

    sad kad nema kim onda o njoj:)))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare