To je to što me zanima!

Teorija čednosti Mariah Carey: Djeca da, seks prije braka ne

Pjevačica Mariah Carey navodno se povjerila prijateljima da se sa zaručnikom Jamesom Packerom još nije seksala, već da je njihov odnos 'isključivo platonski'
Vidi originalni članak

Iako ima dvoje djece, blizance iz braka s reperom Nickom Cannonom (35), pjevačica Mariah Carey (46) navodno se čuva za prvu bračnu noć.

Kako piše Daily Mail, prijatelji para otkrili kako se Mariah još uvijek nije seksala sa svojim odabranikom, bogatašem Jamesom Packerom (48) te da je njihov odnos 'isključivo platonski'.

Par ove glasine nije komentirao.

Podsjetimo, Mariah se u australskog milijardera zaljubila nakon što ju je on nemilosrdno proganjao i osvajao poklonima. Packer je sin medijskog mogula Kerryja Packera, no James je i sam zgrnuo bogatstvo te 'teži' 40 milijardi kuna.  

Dosad se dva puta ženio, iz drugog braka ima troje odrasle djece, a obožava i blizance svoje nove odabranice. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • montello 26.06.2016.

    sigurno je za trumpa

  • rikavac 26.06.2016.

    Zaljubila se nakon sto je on proganjao i kupovao poklone pa je tek nakon nekog vremena skontala da je milijarder mos mislit ljubavi.I ako ima dvoje djece ,sa njim jos nije spavala cuva se. Gora je ta budala sto je ceka,da je toliko dobra da se isplati cekat ,nije sem veliki sisa ama bas nista na njoj nije dobro i da se ceka to mora da je neka budaletina.Idi ti svome tati pa nek te on ceka.

  • 26.06.2016.

    Isti slucaj ko Simona.Je** se sa svima onda se udaje "cista".

Komentiraj...
Vidi sve komentare