To je to što me zanima!

Marica otkrila transformaciju nakon 'Života na vagi': Majica u kojoj sam prolila znoj i suze...

'Hvala svima na svakoj riječi podrške, ali i pokude. Sve me to gura naprijed kada je teško. Nutricionistica Martina, psihologinja Iva, vama najviše hvala što ste doista uz mene', napisala je Marica u objavi
Vidi originalni članak

Nikad više Marica u sivoj majici. Tužna, nesigurna ali i ljuta na cijeli svijet, započela je u novoj objavi Marica Korolija, kandidatkinja pete sezone 'Života na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, nakon godinu dana od finala showa koji joj je promijenio život, bivša kandidatkinja prisjetila se svog puta prema gubitku kilograma. 

- Obukla sam majicu od finala. Majicu za koju sam prolila krvi, znoja ali i suza. Nakon godinu dana mogu reći da se sve isplatilo i da svoj put ne bih mijenjala. Vjerujem u sudbinu i znam da je sve tako moralo biti. I u ŽNV i sve nakon toga. Svaka dobra ali i loša odluka su dio mene i čine me to što ja jesam - napisala je Marica u opisu objave. 

OGLASILA SE NAKON SVEGA Trenerici Maji iz Života na vagi ukrali identitet: 'Ne vjerujte u ovakve gluposti, ja to ne pijem'

- Hvala svima na svakoj riječi podrške, ali i pokude. Sve me to gura naprijed kada je teško. Nutricionistica Martina, psihologinja Iva, vama najviše hvala što ste doista uz mene i nakon kad su se kamere ugasile. Hvala što ste mi doista dali priliku života da promijenim svoj život i ne dam ga više natrag jer uživam u njemu - zaključila je. 

Podsjetimo, Marica je tijekom showa izgubila 52.3 kilograma, ali i stekla zdrave radne navike. Nakon sudjelovanja u 'Životu na vagi' kanididatkinja je nastavila aktivno trenirati, zdravo se hraniti i raditi na sebi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sretno Dijete 07.12.2021.

    sam si trebala prestat žderat..

  • Sretno Dijete 07.12.2021.

    sam si trebala prestat žderat..

  • nec.1996 06.12.2021.

    Bravo djevojko!! Svaka čast!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare