To je to što me zanima!

Marija Andrijašević neće biti "Hrvatski top-model"

Apsolventica modnog dizajna ispala je iz showa dva tjedna prije velikog finala. U show se prijavila jer je htjela upoznati ljude iz svijeta mode
Vidi originalni članak

Nisam razočarana što sam napustila show. Bilo je to divno iskustvo. Moji prijatelji su tužni jer su htjeli da ostanem u finalu, kaže Zagrepčanka Marija Andrijašević (22), koja je u subotu napustila “Hrvatski top model by Tatjana Jurić”. Atraktivna crnka isticala se od ostalih djevojaka i po tetovaži na nozi, ali i piercingom, koji je morala izvaditi zbog showa.
- Nisam vratila piercing i ne namjeravam. Zahvalna sam što sam ga izvadila - kaže Marija, koja se ipak nije odrekla onog na jeziku. Apsolventica modnog dizajna kaže da se u show prijavila kako bi upoznala ljude iz svijeta mode. Velika joj je želja upisati poslijediplomski studij u Milanu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tajnamoja 19.05.2008.

    Tea ima takvu vezu, čudim se da to još nitko nije zamijetio.

  • dyana001 19.05.2008.

    a ova valentina je zbilja umišljena....toliko da mi se zagadila s tom svojom pojavom i ponašenjem...nju kiknite vanka...k tome...uopće nije to čime se smatra.....fuj....idu mi na k...ac umišljeni ljudi

  • sight 19.05.2008.

    ni ova, a ni te što su ostale, uopće nisu za modela! nijedna nema ono nešto. a mjere su im za nasmijat se. pa marina ima bokove 98?! jedino bi mogla proć ona sabina koja će najvjerovatnije i pobijedit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare