To je to što me zanima!

Marija Cvitanović i Roman Majetić više ne kriju ljubav

Producent sapunica i supruga nogometaša Igora Cvitanovića prvi put su viđeni zajedno u javnosti. U zagrebačkom Cinestaru gledali su film "Bruno"
Vidi originalni članak

Iako je prije nekoliko mjeseci opvrgnula glasine o tome da se razvodi od Igora, Marija Cvitanović (33) je u ponedjeljak provela večer s Romanom Majetićem (41). Odvojenim automobilima stigli su do zagrebačkog Branimir centra i našli se ispred ulaza u Cinestar, prenosi Večernji list. Marija je s Romanovim sinom Krstom otišla kupiti kokice. Pridružio im se Roman pa su se zajedno uputili pogledati film "Bruno". Nakon filma sjeli su na terasu kafića ispred kina. Producent je odbio komentirati svoj privatni i poslovni život, a Marija nije bila dostupna za komentar.

MARIJA I IGOR U BRAKU PROVELI 11 GODINA
Marija i Igor vjenčali su se 1998. godine. Nemaju djece, a zbog navike da izlaze s drugim ljudima šuškalo se da su u "otvorenom braku". Prije godinu dana Mariju su povezivali s Petrom Ćiritovićem, prijateljem Romana Majetića. O vezi producenta i stilistice počelo se pričati nakon promocije sapunice "Zakon ljubavi" prošle jeseni. Oboje su to demantirali.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • grode 24.07.2009.

    Da mi je znati kako je sinu objasnio pojedine scene filma. Zar film nije zabranjen mlađima od 18.

  • mimapula 22.07.2009.

    isuse, fakat mi nije jasno što te žene vide u tom tipu...

  • ICE_MAIDEN 22.07.2009.

    My God how ugly is he .sooooooooooooooooo ugly..

Komentiraj...
Vidi sve komentare