To je to što me zanima!

Marija Husar (45) prije poroda objavila molitvu: 'Od sad će me svi naraštaji zvati blaženom...'

Pjevačica često ističe svoju posvećenost vjeri pa je prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga. Vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Marija Husar Rimac (45) broji posljednje dane do poroda. Njoj i suprugu Vjekoslavu Rimcu uskoro stiže sin. Pjevačica je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj gleda kroz prozor i pokazuje trbuh u visokom stupnju trudnoće. 

POGLEDAJTE VIDEO: Fra Ivan Matić preobratio mnoge

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U opis fotografije napisala je molitvu Veliča (Hvalospjev Marijin), koja glasi: "Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene,a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka".

Njezini pratitelji pisali su joj sve najljepše želje prije poroda.

- Neka je blagoslovljeno - pisali su, a javila se i Nina Badrić (48).

- Ljepota moja dobra - komentirala joj je ispod fotografije. 

Husar je ranije ispričala kako je maleni Ivan na dočeku Nove 2020. u Međugorju poželio bracu. Rekla je kako je i ona željela isto te se molila Bogu. Često ističe svoju posvećenost vjeri pa je prirodno začeće u 46. godini nazvala darom od Boga. Vijest o dolasku prinove objavila je u listopadu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • HanaMilanović39 11.02.2021.

    Vidi ti Svetice, ona moli i griješi bludno!

  • prave 11.02.2021.

    Kako se antilerigijski kimentari promiču dok oni podupirajući brišu, e moj admine sjedi i zaplači.

  • lissavis 10.02.2021.

    Omg! Sami sveci na estradi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare