To je to što me zanima!

Marija Husar Rimac o sinovom prvom rođendanu: Slavili smo ga na misi, nisam mogla spavati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pohvalila se da je maleni Niko rođen na blagdan blaženog Alojzija Stepinca, a rođendan su proslavili neuobičajeno. Pjevačica je lani rodila u 46. godini
Vidi originalni članak

Nekadašnja članica glazbene grupe 'Divas' Marija Husar Rimac (46) objavila je dirljivu poruku povodom prvog rođendana svog mlađeg sina Nika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Proslavili smo veliki prvi ročkas. Od uzbuđenja sam bila budna od četiri sata ujutro. Sjetila sam se neprospavane noći prije poroda, momenta kad sam prvi put ugledala moje preslatko stvorenje koje je čista radost i veselje. Bože moj, koja ljubav. Rođendan na blagdan blaženog Alojzija Stepinca - napisala je Marija u objavi.

- Otišli smo i do Krašića i na najljepši mogući način proslavili ročkas uz svetu misu. To je bilo za nas, a tulum za obitelj slijedi u nedjelju. Ljubavi mamina, sretan ti 1. rođendan! - dodala je.

Podsjećamo, Marija je svog najmlađeg sina rodila prošle u 46. godini života i na tome je zahvalila Bogu. - Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme - rekla je tada.

ŽIVOT PJEVAČICE SE PROMIJENIO Marija Husar Rimac progovorila o vjeri i Međugorju: 'Ja sam tu zaplakala, osjetila sam svetost'

Marija i Vjekoslav Rimac vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu, a imaju i starijeg sina Ivana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 11.02.2022.

    Stvarno je onda imala sreću,sretno

  • barica_30 11.02.2022.

    Selektivan neki Bog...

  • bree77 11.02.2022.

    Imaš ti temperaturu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare