To je to što me zanima!

Marija Husar Rimac posvetila je objavu suprugu: 'Ti si moje sve'

Pjevačica je mužu napisala dirljivu posvetu povodom rođendana, a pritom podijelila zajedničku fotografiju. Čestitkama su se pridružile mnoge slavne osobe uključujući Ninu Badrić
Vidi originalni članak

Pjevačica Marija Husar Rimac (46) na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa suprugom Vjekoslavom Rimcem (48) i djecom.

Rado kaže da su joj obiteljske vrijednosti izuzetno važne, a bitne trenutke svojih najmilijih rado poprati objavom na Instagramu. Tako je povodom muževa rođendana objavila zajedničku fotografiju.

- Još uvijek sam jako zaljubljena i prolaze mi leptirići kad te vidim - započela je Marija.


- Ti si moje sve i najbolji muž na svijetu... U dobru i u zlu dok nas smrt ne rastavi... Sretan rođendan ljubavi moja - napisala je pjevačica.

KOD BIVŠE DIVASICE - OPUŠTENO Marija Husar Rimac objavila niz fotografija bez šminke i frizure s posebnog obiteljskog putovanja

U dobrim željama i čestitkama koje su preplavile komentare pridružile su se pjevačice Nina Badrić (49), Matija Vujica (63) te Ana Gruica (38).

Reper Stoka (40) isto je uputio lijep komentar paru.

- Baš kao Bonnie i Clyde. Divni ste.

Pjevačica je svog supruga upoznala u Taboru na duhovnoj obnovi fra Zvjezdana Linića, a vrijednosti obiteljskoj zajedništva i svoju vjeru namjerava prenijeti i na sinove Ivana (7) i Niku.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • melir 18.01.2022.

    Kruze price po gradu da on voli šarati okolo🤷‍♀️ nikad mi nisu bile jasne objave ovog tipa. A sve zene koje hvale svoje muzeve , bar iz mog iskustva, zapravo su cista suprotnost od te slike koju prezentiraju na van. Ali svatko radi sasvojim zivotom sto zeli, pa dok ide, ide.

  • japanokinezjapano 18.08.2021.

    Kladim se da ga u dubini duše mrzi jer čemu bi glasno pričala i još pisala da ga voli i da joj je sve.

  • KAJ - ZG 18.08.2021.

    Lik mi izgleda ko psihopata...Jel tak Huserica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare