Show

Komentari 10

Marija Husar Rimac objavila niz fotografija bez šminke i frizure s posebnog obiteljskog putovanja

Marija Husar Rimac objavila niz fotografija bez šminke i frizure s posebnog obiteljskog putovanja

Husar je u 45. godini zatrudnjela prirodnim putem, a u veljači je rodila sina Niku. 'Došli smo ti Majko draga sa svih strana ovog svijeta, donijeh smo ti jade svoje i u njima svoje želje', pjevačica vjeruje da je za njezine uspjehe zaslužan Bog

Pjevačica Marija Husar Rimac (46) na Instagramu je otkrila da je s obitelji bila na 40. obljetnici Gospinih ukazanja u Međugorju. Obitelj Rimac tradicionalno jedanput godišnje posjećuje hercegovačko svetište, a ovaj put su poveli najmlađeg člana obitelji, dvomjesečnog sina Niku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Došli smo ti Majko draga sa svih strana ovog svijeta, donijeh smo ti jade svoje i u njima svoje želje - napisala je Husar uz objavu.

Sina Niku su krstili prije dva tjedna, a na krstitkama su bila brojna poznata lica kao što je Marijina mlađa sestra, Ivana Husar Mlinac (44), pjevačica Nina Badrić (48) i David Vurdelja (47) poznatiji kao Baby Dooks.

Većina se poznaje iz glazbenih voda, ali njihovo prijateljstvo je sigurno ojačalo na duhovnim obnovama kod pokojnog fra Zvjezdana Linića u Taboru.

Marija je upravo tamo upoznala supruga Vjekoslava Rimca (48), a vrijednosti obiteljskog zajedništva i svoju vjeru pokušat će prenijeti i na sinove Ivana (7) i Niku.

Pjevačica je ranije otkrila kako je njezinom starijem sinu Ivanu, jedina želja bila dobiti brata. Kad je u Međugorju ponovno spomenuo da želi brata, Marija mu je rekla da se moli Bogu, jer Bog uslišava dječje želje.

Najčitaniji članci