To je to što me zanima!

Marija iz Slavonskog Broda šalje čestitku Kate i Williamu

Bila je na vjenčanju princa Williama i Kate, a rođenje njihova djeteta čekala je s radošću i nestrpljenjem. Željela bi da imaju 12-ero djece jer smatra da su divni
Vidi originalni članak

Marija Kirin (87) iz Slavonskog Broda voli vojvotkinju i vojvodu od Cambridgea kao svoju unučad.

- Stalno pratim vijesti, a njihovu se djetetu radujem kao da ću postati prabaka. Kao žena jako bih voljela da dođe curica, ali kada je u pitanju dinastija, znam da je bolje da bude muško – kaže Marija.

Bila je na njihovu vjenčanju u Londonu prije dvije godine te im je još tada poželjela 12-ero djece.

- Bilo bi odlično da imaju šest dječaka i šest djevojčica. Ne bih voljela da nakon prvog stanu. Divni su i zaslužuju toliko djece. Samo neka tako nastave - kroz smijeh kaže Marija. Princu Williamu i Kate uzbuđena baka odmah će na dvor poslati čestitku. Vitalna Brođanka vjeruje kako će je se kraljevski par sigurno sjetiti jer im je poslala poklon za vjenčanje. Kaže kako je među mnoštvom koji su 29. travnja 2011. godine bili na svadbi jedino ona nosila pune ruke darova.

Kraljevskom je paru za vjenčani poklon dala dvije lutke obučene u slavonsku narodnu nošnju, a da ima novca poslala bi im i nošnje, za koje je sigurna da bi ih Kate i William rado nosili. Marija Kirin ističe kako nije bilo TV kuće i novina koji je nisu snimili. Stajala je u prvom redu te gledala Williama i Kate u kočiji. Viknula im je hrvatskom jeziku: “Živjeli mladenci!”.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 23.07.2013.

    ma ti si bakice legenda,,,87g imaš i ne kukaš da te nešto boli(što je logično za dob) nego živiš punim plućima ko da imaš 20,,živila ti 100g i obišla sva zacrtana odredišta,,

  • indijskakonoplja93 23.07.2013.

    Bako odi objesi se i smanji broj idiota, budi korisna za promjenu

  • Renata1 23.07.2013.

    Šteta kaj baba nema novaca da kupi prave nošnje. Sigurno bi Will i Kate odjenuli slavonske nošnje i s balkona pokazali malenog svijetu! Baba ima smisla za promociju Hrvatske više nego naš ministar turizma! Babu za ministricu! Barem će se maleni moći igrati s lutkicama u nošnjama koje je baba kupila kao svadbeni poklon roditeljima! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare