To je to što me zanima!

Marija Šerifović otkrila zašto se odlučila za surogat majku: 'To je na kraju bio moj jedini izbor...'

Srpska pjevačica Marija Šerifović dobila je sina i nazvala ga Mario. Oko svega se pohvalila na društvenim mrežama. Bebu je rodila surogat majka, a Marija je poručila da joj je to bio jedini izbor...
Vidi originalni članak

Nižu se brojne čestitke na Instagram profilu Marije Šerifović (39) koja je u petak navečer objavila da je postala majka. Bebu, sina Marija, rodila je surogat majka u Los Angelesu gdje se i sada pjevačica nalazi, a u svemu joj pomaže i majka Verica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Majka Verica bila je uz nju tijekom cijelog procesa, a pjevačica je za Blic otkrila da je bilo dugotrajno i komplicirano. 

- Neophodno je da se informirati, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne - rekla je pjevačica te dodala kako je postupak zahtjevan, i emotivno i administrativno, no da nije nemoguć. 

Objasnila zašto se odlučila za surogat majku 

- Važno je da je sve pravno regulirate na vrijeme. Nakon toga dolazi medicinski dio, terapije, vađenje jajnih stanica, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i doktor koji prati trudnoću - rekla je pa dodala da se radi o dugom putu, no da uvijek postoji način, kada postoji i želja. 

SA SUROGAT MAJKOM VRLO BLISKA Marija Šerifović o ocu svog sina: 'Kad za to dođe vrijeme, sve će znati. Ja sam jedini roditelj...'

Marija Šerifović je otkrila i da se za surogat majku odlučila nakon što je nekoliko puta bezuspješno pokušala iznijeti trudnoću. 

- Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na mogu veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor - rekla je za Blic. 

Šerifović ne želi otkriti tko je otac 

Kako navodi Kurir, Marija Šerifović nije htjela otkriti tko je otac djeteta

PJEVAČICA POSTALA MAMA Oglasili su se roditelji Marije Šerifović: 'Ovo je najsretniji dan u obitelji, dobili smo unuka!'

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu dijeliti sve informacije, ali ono što mogu reći je da će Mario, kada za to dođe vrijeme, o tome znati sve - poručila je Šerifović te otkrila da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj. 

- Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj - rekla je i dodala da u biološkom smislu majka svog sina, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • jura4987 17.12.2023.

    dnovinaru? admine? tenikre ste ko i ova zbale! bog da vasa djeca bila lgbt i ne imala partnera i vas prcila u paksu. je se i daj mi crveni

  • tutko 16.12.2023.

    koga zaboli za ovim deckom u hrvatskoj

  • Trezni 16.12.2023.

    Izbor je bio taj da te niko neće jebat jel si muško

Komentiraj...
Vidi sve komentare