To je to što me zanima!

Marija Šerifović raspjevala je Arenu: 'Skoro sam otkazala sve ovo zbog sina, ali sretna sam!'

Prošla godina bila je posebna za Mariju. Kao što pjeva na svom zadnjem albumu, u njezin je život zaista došla ljubav. Postala je majka malenog Marija.
Vidi originalni članak

S velikim zadovoljstvom idem i u najmanje i najveće gradove, gdje god da sam pozvana. Jednako uživam pjevala za 500, 5.000 ili 16.000 koliko je bilo večeras, rekla nam je Marija Šerifović nakon jučerašnjeg koncerta u zagrebačkoj Areni. Čak 16.000 obožavatelja došlo je poslušati Mariju Šerifović, jedan od najljepših vokala u regiji, koja je koncert otvorila pjesmom 'Drugačija'. Publika ju je dočekala ogromnim ovacijama, na što je ona uzviknula 'Dobra vam večer Zagrebe'. Prvi je to Marijin koncert u najvećoj koncertnoj dvorani u Lijepoj Našoj, a zaista se čini da ga je publika jedva dočekala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

ZA DAN ŽENA Marija Šerifović rasprodala je koncert u zagrebačkoj Areni

- Molim vas samo puls da mi se smiri...Iako su mi rekli da si pripremim natuknice, nisam...govore nikada ne ponavljam, čekala sam 20 godina da zapjevam ovdje u Areni. Volim dugotrajnost ljubavi, tako da se vidimo za ponovno, možda za 20 godina? - poručila je Marija nakon prve pjesme. Na pozornicu je izašla u šljokičastom crnom odijelu te nastavila s pjesmama s njezinog posljednjeg albuma 'Dolazi ljubav'. 

A u Marijin je život prošle godine zaista došla ljubav, i to ona posebna. Naime, postala je majka malenog Marija, a emocije nije uspjela sakriti niti na koncertu. 

- Bila sam na korak da otkažem sve ovo, ali sam sretna što nisam, koliko mama vidim i ovdje večeras. Pored toga što sam Marijeva mama ipak je glazba moja prva uloga koja mi je obilježila život. Kada vidim vas i ljubav koja dolazi nekako nemam pravo da prestanem. Ne znam čime sam ovo zaslužila - poručila je Marija publici, koja joj je odgovorila još većim ovacijama. 

Marija je otpjevala sve svoje najveće hitove; od 'Molitve' kojom je 2007. Srbiji donijela pobjedu na Eurosongu, do novih pjesama s posljednjeg albuma koji je objavila prošle godine. Posebno je oduševljenje izazvao dolazak Matije Cveka, s kojim je otpjevala duet 'Pola sunca'. 

- Ja rijetko snimam duete, jer nemam s kime, ali njega sam zamijetila prije dvije godine. Ovaj momak vam je sjajan, sjajan, sjajan ako nekoga zanima mišljenje srednjovjekovne žene od 39 godina – među top tri muška vokala u državi - najavila je pjevačica Cvekov dolazak. 

Cvek je također otpjevao svoja dva najveća hita, 'Ptice' i 'Trebaš li me'.

Drugi je dio koncerta Marija započela pjesmom 'Dobar vam dan', pjesmu s jasnom društvenom kritikom. Dok ju je pjevala, iza nje su se na ekranu 'vrtjele' crne statistike  o broju ubojstava žena, broju žrtava seksualnog i obiteljskog nasilja, kao i statistikom koja svjedoči o broju homofobnih napada na LGBT populaciju. 

-  Biti ovako drugačiji na Balkanu nije bilo lako, hvala vam što starite i sjedite sa mnom - poručila je. 

Na press konferenciji nakon koncerta Marija je otkrila što dalje planira. Naime, jučerašnjim je koncertom započela turneju, koja se neće zadržati samo u granicama regije. Puno detalja još nije otkrivala, ali zapjevati će i u Njemačkoj i Švedskoj. 

Također je otkrila i gdje je mali Mario dok je ona na koncertima. Naime, čuva ga njezina mama Verica, a odvajanje od sina joj je teško palo. 

UOČI KONCERTA U ARENI Marija Šerifović ekskluzivno za 24sata o majčinstvu: 'Više me ne diraju maliciozni komentari'

- Razmišljala sam potpuno otkazati turneju i započeti je 8. ožujka 2025. - rekla je Marija, no dodala da je jednostavno osjetila potrebu da se vrati na pozornicu ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ssssssssss 10.03.2024.

    Fuj lezba

  • Linz 09.03.2024.

    Bravo momčino !!!

  • ripi123 09.03.2024.

    Slusali je ili ne,Marija ima skoro sve pjesme s jakom porukom.Ovaj zadnji album bi svatko trebao poslusati,to je odraz naseg drustva,Respect Mare!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare