To je to što me zanima!

Marija Šerifović uspjela pronaći uličnog pjevača iz Zenice pa mu pomogla: Vratio se u svoj dom

Priča o mladom pjevaču Mustafu Hrustiću ganula je cijelu regiju, a pjevačica Marija Šerifović je njegovu priču podijelila s brojnim obožavateljima
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Marija Šerifović (38) podijelila je prije nekoliko dana priču o uličnom pjevaču iz Zenice Mustafi Hrustiću, koji je ostao bez stana i živio ispod mosta. Priča je sada dobila sretni nastavak. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Marija trenutno spava, ali me zvao njezin menadžer. Rekao je da će me Marija nazvati čim se probudi da se čujemo - rekao je Mustafa za Telegraf i ispričao je i kako više nije u šatoru te se vratio u stan u kojem je živio donedavno, a morao ga je napustiti jer nije imao novaca za plaćati najam. 

- Smjestio sam se u stari stan. Čovjek mi je platio najam za dva mjeseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. Sad sam dobro - dodao je Mustafa. 

Prisjetimo se, Mustafu je snimio novinar Srećko Stipović (59) koji je na svom YouTube kanalu objavio njegovu tešku životnu priču. Mladi ulični glazbenik na zeničkim ulicama i trgovima pjeva još od djetinjstva. Sa sedam godina je ostao bez roditelja te se od tada snalazi kako god može.

Ono što je Mariju, članicu žirija u emisiji 'Zvezde Granda' posebno ganulo jest Mustafino priznanje da bi se volio prijaviti u taj talent show. 

MUSTAFA IZ ZENICE Marija Šerifović želi pomoći pjevaču koji spava ispod mosta: Njegova priča rastužila je regiju

- Trebaš imati para da se fino obučeš pa mašnu i fino čist da si. Treba se predstaviti, ime prezime, odakle si, koliko imaš godina... Ja bih se prijavio da imam tu mogućnost. A drugo nemam ni roditelja, nemam nikog svog - rekao je Mustafa u videu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare