To je to što me zanima!

Marija Štrajh: SOS služba izvukla me iz tunela Sleme

Zbog poslovnih obaveza, Marija se često vozi na relaciji Rijeka - Zagreb. Na tom putu doživjela je nezgodu. Automobil joj je stao usred tunela
Vidi originalni članak

Dok se vozila za Zagreb, Mariji Štrajh (36) je automobil stao usred tunela Sleme u Delnicama. Voditeljica je potom nazvala SOS službu koja ju je tražila broj mobitela, a ona ga je u panici zaboravila. Za Javno. hr  ispričala je kako je umrla od straha jer joj je izgledalo kako će se svi u tunelu zabiti u nju. SOS služba spasila ju je za deset minuta. Marija zbog poslovnih obaveza često putuje na relaciji Rijeka - Zagreb. Proslavila se emisijama u kojima je otvoreno govorila o seksu, a nedavno je odlučila otvoriti seksualno savjetovalište za adolescente i roditelje. Medijsku prašinu digla je priznavši da je dobila primamljivu ponudu za snimanje porno scena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • konkubina 02.04.2010.

    Pitam se tko bi toj platio za te scene. Realnije bi mi bilo da ona plati da je snimaju s obzirom na to kako izgleda.

  • Plavi_92 02.04.2010.

    koliko je inteligentna čudim se da je znala i nazvati sos službu. pa kakva ti pomoć treba da te netko mora vaditi iz tunela zato što ti je auto riknuo? upali sva četiri, gurni ga negdje ako možeš a ako ne izađi i makni se u stranu. svaka čast za mariju štrajh.

  • predsjednik03 02.04.2010.

    dođi u knežiju da te kolektivno špricamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare