To je to što me zanima!

Marijan izbacio Radmilu pa je poludjela: Bila je prenaporna

Farmera je naljutilo to što je dopustio Radmili da dovede psića. Dogovor je bio da ne ulazi u sobu, a ona ga je pustila na krevet. Marijan ga je zatekao na krevetu i to ga je izbacilo iz takta
Vidi originalni članak

Nisam joj davao nikakvih signala da ću se ja u nju zaljubiti, a svejedno se gurala previše, govorio je Marijan Ceravac o Radmili koju je izbacio sa svoje farme. Nakon što je između Mare, Bahre i Radmile odlučio da je Radmila ta koja napušta 'natjecanje', ona je pobjesnila.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zaslužila je otići, po priči Marijanovoj, koliko ga je naživcirala. A on je toliko fin da joj se nije htio suprotstaviti i reći joj istinu - konstatirala je Mara.

Radmila je ljutito napustila farmu, ne shvaćajući zašto je ona ta koja je otišla. Čula se s Marijanom i prije nego što je došla na njegovu farmu, dobro je financijski potkovana pa nema bojazni da želi Marijanov imetak, ali Marijanu je bila prenaporna.

Osim toga, dopustio joj je da dovede sa sobom svog psića, ali je dogovor bio da ne bude u sobi. Marijan se poprilično unervozio kad je ušao u sobu i vidio psa. I to na krevetu. 

PROBLEMI SU NA SELU Romansa ipak nije zaživjela? Neven i Samanta ratuju online: 'Ostavila si nered i začepila WC'

- Pi**a mu materina - psovala je Radmila na odlasku pa dodala: 

- Bahra je sponzoruša. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • MateCarapa 05.05.2021.

    svi skupa su za Vrapce

  • srkac456 03.05.2021.

    Rvacka posla)))))

  • ivan skunca 01.05.2021.

    Dede zemi bič i stiraj ih radit,ovo je samo glupi primjer loseg showa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare