To je to što me zanima!

Marijana Batinić pokazala kako izgleda bivša kandidatkinja iz 'Života na vagi': 'Kakva ljepota'

Ivana je u show ušla prošle sezone sa 113 kg, a izašla s 90 kilograma, a objasnila je tada kako je njen suprug 'bio oduševljen rezultatom
Vidi originalni članak

Ivana Radoš Kruškić bivša je kandidatkinja koja je napustila 'Život na vagi' iako nije imala najgori rezultat, a gledatelji su je zapamtili po tužnim scenama iz showa, jer je njen izlazak jako pogodio Šteficu koja se rasplakala.

NAKON ISPADANJA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Ljube: 'Bilo je teško kada nismo ništa imali. Naučili smo živjeti skromno, a djeca su ponosna'

Voditeljica showa, Marijana Batinić na Instagramu je tako nedavno objavila fotku s njom. 

- U kakvu ljepoticu se naša Ivana pretvorila - napisala je Batinić. 

JESU LI SKUPILI KORAKE? U 'Životu na vagi' kraj je teškog izazova: 'Oni su ljubomorni na moje rezultate i sposobnosti...'

Ivana je inače u show ušla prošle sezone sa 113 kg, a izašla s 90 kilograma, a objasnila je tada kako je njen suprug oduševljen rezultatom.

Njezina transformacija motivirala je i njezina supruga Tihomira, s kojim ima četvero djece, da se pokuša riješiti viška kilograma.

Na  društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima se vidi kako su se oboje transformirali. Ivana i Tihomir izgledaju odlično, a Radoš Kruškić iznenađuje fanove glamuroznim izdanjima na Instagramu.

POKAZAO EMOCIJE Kruno iz 'Života na vagi' otvorio se o bivšoj ljubavi: Zaljubio sam se do kostiju, ali nije uspjelo...

Ivana je ranije u pohvalila suprugov rezultat i otkrila kako se ona i dalje pridržava režima zdrave prehrane i aktivnosti kako bi nastavila gubiti kilograme.  

– Stvarno se pridržavam prehrane. Vani sam super, a ako idemo na neki rođendan, dopustim si nešto više jer znam da ću to izgubiti. Gubim kilograme, malo mi teže ide, ali zadovoljna sam. Što se tiče treninga, najviše trčim i hodam, ali idem i na grupne treninge. Sa mnom su tu muž i kum. Dosta vježbamo zajedno. Muž također gubi kilograme. Čak 17 kilograma izgubio je otkako sam ja izašla – pojasnila je ranije Ivana.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NijeRuža 22.11.2023.

    Odgovor Damiru Muharemoviću: Za depresiju tvoje (bivše) žene su moguća samo dva razloga. Ili neispravan iman, jer nošenje marame nije indikacija postojanja i jačine nečijeg imana, ili sihiri. To što njena mater sama sebi čupa kosu iz glave je već indicija da s tom familijom općenito nešto nije u redu po tom pitanju. Činjenica da si ju ti poslao nekakvom kvazi-naučniku da ju 'izliječi' od toga je pokazatelj da je i tvoj iman neispravan. Tako da za situaciju u kojoj ste se obadvoje našli, nemate koga drugog kriviti, nego sami sebe, jer takvih šalabajzera kao što je taj manipulativni kvazi-naučnik je uvijek bilo i uvijek će i biti! Što se tiče razvoda u Islamu, dovoljan šerijetski razlog za oba supružnika je da nema više ljubavi i razvod automatski stupa na snagu ako se supružnik od partnera udalji duže od 3 mjeseca, tako da nikakvi ovozemaljski papiri tu ne mijenjaju ništa. A za vas oboje bi bilo dobro da sami sebe u duši preispitate šta vam to tačno fali i smeta i da se obvezno obratite nekom pravom Islamskom učenjaku za pregled od mogućih sihira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare