To je to što me zanima!

Marijana Batinić raznježila je pratitelje objavom s kćerkicom

Popularna voditeljica ne može se načuditi kojom brzinom djeca rastu. Na fotografiju su odmah reagirali i njezini prijatelji Luka Nižetić, Nataša Janjić i Jelena Rozga
Vidi originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (40) razniježila je svoje pratitelje sentimentalnom objavom pod fotografijom s kćerkicom Rozom na svojem Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-Točno je pola godine prošlo otkad me prvi put pogledala svojim okicama i zauvijek vezala za sebe... Pola godine radosti, nježnosti i bezgranične ljubavi. Plakala sam kad smo se prvi put ugledale, većinom od ljubavi, malo od brige... Briga nikad neće nestati, ona samo raste, ali zajedno s njom raste i ljubav - napisala je omiljena voditeljica Života na vagi. 

Na predivnoj fotografiji Marijana grli svoju tek rođenu mlađu kćer odjevenu u ružičasti bodi, a očito ju je ista podsjetila na to kako djeca brzo rastu. Fotografiju su emotikonima i lijepim komentarima obasuli i Luka Nižetić, Nataša Janjić i Jelena Rozga.

Podsjetimo, Batinić u braku sa suprugom Matejem Pašalićem ima dvije kćeri, šestomjesečnu Rozu i petogodišnju Enu. 

ZBUNILA FANOVE Batinić emotivnom porukom raznježila sestru: 'Kao blizanke'

 

Voditeljica je prošlog tjedna pratitelje počastila fotografijom mlađe kćeri kojoj je ime dala njezina starija sestra Ena.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.03.2021.

    Ma predivne ste

  • Obren257 18.03.2021.

    Zao mi je sto uskoro dolaze topliji dani pa ce biti "saka u oko" nosenje cizmica usred ljeta.Dali to ima veze sa lijepotom njenih nogu.

  • 18.03.2021.

    Žao nam je Batinićka,Maja je danas udarna vijest,vrati se za pola godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare