To je to što me zanima!

Marijana i Nemeš opet su se poseksali, trajalo je 10 minuta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tamara i Nikola pobijedili su nakon predstavljanja po pet poza iz 'Kama Sutre'. Marijana i Nemeš seksali se se desetak minuta dok su ostali stanari spavali
Vidi originalni članak

Ukućani su dobili zadatak da predstave po pet seksualnih položaja iz knjige 'Kama Sutra', a za pobjednike je Veliki Brat pripremio posebnu nagradu. Svoje vještine prvi su predstavili Nemeš i Ema, a najviše smijeha ukućana izazvale su poze koje su pokazali Radašin i Duško. Iako je najavila da neće sudjelovati u zadatku, Slavica se predomislila i našla u ulozi muškarca dok je njezin partner Nirmal bio u ulozi žene.

Pobjednici Tamara i Nikola dobili bebu, Marijana se rasplakala

Veliki Brat je nakon teške odluke proglasio Nikolu i Tamaru pobjednicima jer su znali svih pet poza koje im je zadao. Kao nagradu su dobili kutiju u kojoj se nalazila beba kojoj su nadjenuli ime Tea i o kojoj se moraju brinuti. Tamari se svidjela 'majčinska' uloga dok Nikola nije bio oduševljen zbog čega su se posvađali. Tamaru je iznerviralo njegovo ponašanje jer je u pitanju zadatak kojeg moraju odraditi. Nikola je naposljetku pristao sudjelovati u zadatku. Marijanu su preplavile emocije nakon što je vidjela bebu pa je zaplakala, oduševljena što će se u kući čuti dječji plač. 

Nemeš, kao novi kapetan kuće, odabrao Marijanu da spava pokraj njega

Nemeš je kao kapetan kuće dobio zadatak da izabere s kim će dijeliti krevet, a on je, kao što su svi očekivali, odabrao Marijanu. Soraja je zbog svađe s Nirmalom poželjela spavati pokraj Slavice. Nirmal i Radašin im nisu htjeli dati svoj krevet pa su morale moliti Duška i Horvata. Duško se složio da spava pored Nirmala dok Horvat nije bio oduševljen što bi pokraj njega spavao Radašin pa su Slavica i Soraja bile prisiljene ostati u svom krevetu. Slavica se ponudila da primi Emu u svoj krevet jer je  bilo upitno gdje će spavati s obzirom da je u kući 13 ukućana i 12 kreveta. No, odlučeno je da spava između Nirmala i Soraje.

Tamara: Treba se postaviti kao govno prema svima

Soraja je Tamari bojala kosu dok su svi spavali. Soraja joj je rekla da joj nije jasno otkud Dragani toliko frustracija, a komentirale su i svoj boravak u kući.

- Treba se postaviti kao govno prema svima - rekla joj je Tamara, a otkrila joj je da joj je Dragana rekla da se pazi nje i Nirmala. Komentirale su i Tamarinog dečka Slavena kao i konflikte u kući.

Seksali su se deset minuta

Kada je Veliki Brat ukućanima ugasio svjetla i poželio im laku noć, Nemeš i Marijana su se u krevetu mazili i ljubili. Marijana mu je okrenula leđa nakon čega su se seksali oko desetak minuta. Nakon toga jedno drugom su nešto šaputali i ljubili se. Nakon toga su izašli iz sobe, Marijana je krenula do sobe za pušenje, a Nemeš je odlučio nešto pojesti za večeru. Dok je jeo, Marijana se na neko vrijeme pridružila Soraji i Tamari koje su sjedile u dnevnoj sobi i pile vino.

Idi na 24sata

Komentari 229

  • enesnecco 25.04.2011.

    koja glupaca, to s nemesom puca cim izadu iz kuce... bas njemu treba takva drolja...

  • enesnecco 25.04.2011.

    e taj big brat je veliko sranje... leglo svakakvih splacina, nemorala i malogradanstine... bruka velika...

  • kickass 24.04.2011.

    Gonite se više s marijanom i nemešom i njihovom "je*ačinom". Pa svaki je*eni dan moram gledati ista sranja. 'Ne mogu ni zamisliti kako je njenom mužu, ne mislim na to' Marijana i Nemeš opet su se poseksali, trajalo je 10 minuta Nada Nemešević u šoku: On u BB-u ni po čemu nije moj sin Nemeš rekao Marijani da će se pobrinuti za nju nakon izlaska Nemeš zabrinuo Marijanu: Ja se ovdje u kući samo zaje..... Pa koji vam je????

Komentiraj...
Vidi sve komentare