To je to što me zanima!

Marijana iz Big Brothera rodila sina, nazvala ga je Aleksandar

Pobjednica 'Big Brothera' iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljakom ima kćer, koja se sada od mlađeg brata ne odvaja. Marijana se nedavno u potpunoj tajnosti udala za Karla Seiferta, s kojim živi u Zagrebu
Vidi originalni članak

Pobjednica 'Big Brothera' 2011., Marijana Kovačević (36) rodila je drugo dijete, javlja RTL.hr. Sin se rodio krajem prošle godine, a nazvala ga je Aleksandar. 

POGLEDAJTE VIDEO: BB Marijana se udala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljakom ima kćer (11), koja se sada od mlađeg brata ne odvaja. 

Marijana se nedavno u potpunoj tajnosti udala za Karla Seiferta, s kojim živi u Zagrebu. Međutim, već godinama krije privatni život od očiju javnosti pa tako nije željela ni davati više detalja o rođenju sina niti o sadašnjem partneru. 

S bivšim suprugom je, piše RTL.hr, ostala u dobrim odnosima. Međusobno se prate na društvenim mrežama i lajkaju objave pa se čini kako joj je oprostio prevaru pred televizijskim kamerama s Nikolom Nemeševićem (32). 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • cimioko 12.04.2021.

    Zenama u ocima jasno vidis da li je kujasta ili nije ...bar ja vidim :-)

  • elviscosteloo12 14.02.2021.

    Blago mužu

  • 14.02.2021.

    Sretno neka ti bude Marijana, nadam se da si uplovila u mirnu luku te da će biti puna ljubavi i djece. Sve što je iza tebe nije bitno, već samo ovo sad i budućnost. Drži se i nemoj pokleknuti na zlobne komentare koji ne shvaćaju da je svačiji život vrijedan poštovanja.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare