To je to što me zanima!

Marijana iz 'Ljubavi na selu' je neprepoznatljiva: Obojila kosu

Marijana je poznata po drastičnom mijenjanju izgleda pa smo je pred kamerama gledali u raznim izdanjima. Gledateljima je najpoznatija s crnom kosom, kakvu je imala u obje sezone showa 'Ljubav je na selu'
Vidi originalni članak

Marijana Črlenec (30), bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', prije nekoliko mjeseci započela je promjenu svog izgleda. Od crnke postala je brineta, a sad je otišla korak dalje - izblajhala je kosu i postala plavuša. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marijana je prije nekoliko mjeseci, kad je bila brineta, najavila svoju transformaciju.

- Dosadila mi je crna boja, pojede me. Sad prelazim na svjetlije, stavila sam pramenove - rekla je Marijana za RTL

Marijana je poznata po drastičnom mijenjanju izgleda pa smo je pred kamerama gledali u raznim izdanjima. Gledateljima je najpoznatija s crnom kosom, kakvu je imala u obje sezone showa 'Ljubav je na selu' u kojima je sudjelovala, no prije toga Marijana je bila platinasta plavuša. 

Marijana je nakon 12. sezone 'Ljubavi na selu' javno objavila da je zaručena za tajanstvenog Igora (36). Za njega je imala samo riječi hvale. No, njihova veza naposljetku nije opstala.

Govori kako je, kroz vrijeme koje su bili zajedno, shvatila da on nije osoba za nju. Postoji više razloga, ali navela je samo neke od njih.

- Zbog tuđe privatnosti ne želim otkrivati neke stvari. Najbitniji razlozi su: ne volim posesivnost i opsesivnost, ne volim biti zagušena. Imam 30 godina i dovoljno sam prošla tragedija u svom životu, tako da sam naučila kako se na vrijeme maknuti i od partnera i od prijatelja kada nešto ne valja - rekla je za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • hizzy 09.06.2020.

    Izgleda kao da je blizu 45-e

  • pernica 09.06.2020.

    lako je za boju kose , svaka je boja dobra , nego hoće li se opet prijavit na ljubav je na selu to nam napišite :)

  • Cirenac 09.06.2020.

    Može mijenjati što god hoće,ali to je neće uljepšati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare