Obavijesti

Show

Komentari 36

Marijana iz 'Ljubavi na selu' je neprepoznatljiva: Obojila kosu

Marijana iz 'Ljubavi na selu' je neprepoznatljiva: Obojila kosu
6

Marijana je poznata po drastičnom mijenjanju izgleda pa smo je pred kamerama gledali u raznim izdanjima. Gledateljima je najpoznatija s crnom kosom, kakvu je imala u obje sezone showa 'Ljubav je na selu'

VIDEO

Marijana Črlenec (30), bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', prije nekoliko mjeseci započela je promjenu svog izgleda. Od crnke postala je brineta, a sad je otišla korak dalje - izblajhala je kosu i postala plavuša. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Pokretanje videa...

01:42

Marijana je prije nekoliko mjeseci, kad je bila brineta, najavila svoju transformaciju.

- Dosadila mi je crna boja, pojede me. Sad prelazim na svjetlije, stavila sam pramenove - rekla je Marijana za RTL

Marijana je poznata po drastičnom mijenjanju izgleda pa smo je pred kamerama gledali u raznim izdanjima. Gledateljima je najpoznatija s crnom kosom, kakvu je imala u obje sezone showa 'Ljubav je na selu' u kojima je sudjelovala, no prije toga Marijana je bila platinasta plavuša. 

Marijana je nakon 12. sezone 'Ljubavi na selu' javno objavila da je zaručena za tajanstvenog Igora (36). Za njega je imala samo riječi hvale. No, njihova veza naposljetku nije opstala.

Govori kako je, kroz vrijeme koje su bili zajedno, shvatila da on nije osoba za nju. Postoji više razloga, ali navela je samo neke od njih.

- Zbog tuđe privatnosti ne želim otkrivati neke stvari. Najbitniji razlozi su: ne volim posesivnost i opsesivnost, ne volim biti zagušena. Imam 30 godina i dovoljno sam prošla tragedija u svom životu, tako da sam naučila kako se na vrijeme maknuti i od partnera i od prijatelja kada nešto ne valja - rekla je za RTL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin