To je to što me zanima!

Marijana je jedva našla dadilju zato što živi na 4. katu bez lifta

Nakon duge potrage Marijana Mikulić i njen suprug Josip odabrali su studenticu Petru koja obožava njihova desetomjesečnog Andriju, a i Ivanu (5) se svidjela
Vidi originalni članak

Jedva smo našli dadilju. Tražili smo je još od proljeća. Javljale su se starije tete čuvalice koje bi uvijek odustale kad bi doznale da živimo na 4. katu bez lifta, ispričala je Marijana Mikulić (32), koja je sa suprugom Josipom na kraju odabrala studenticu Petru, koja obožava njihova desetomjesečnog Andriju, a i stariji sin Ivan (5) se brzo priviknuo na nju.

- Ispočetka je s njima, radi bolje prilagodbe, bila moja mama, ali su se svi odmah sprijateljili - kaže glumica, kojoj je najvažnije da je našla pomoć prije snimanja serije “Glas naroda”. Iako ima dadilju, sinove redovito kupa i uspavljuje jer želi da djeca ne osjete da puno radi. Uz redovite odlaske na set uskoro joj i počinju probe u kazalištu Trešnja. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 08.09.2014.

    Niste nam iznijeli nikakve pojedinosti o studentici Petri, kako ćemo zaspati navečer?

  • mutna77 07.09.2014.

    Jako važno....

  • Lindy 07.09.2014.

    Osoba koja želi taj posao, i ako se već odlučila da bi to radila, čuvala tuđe djete - djecu, radit će taj posao pod svaku cijenu a 4.kat je samo izlika za ljenost kod pojedinki koje bi i ovce i novce i da ne moraju mrdnut svoje preleno dupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare