To je to što me zanima!

Marijana Mikulić: 'Janko je moj prvi i najdraži partner, a ovako smo izgledali prije 15 godina...'

Marijana Mikulić (39) objavila je na Instagramu fotografije s kolegom Jankom Popovićem Volarićem (41) nastale na setovima serija u kojima su zajedno glumili
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (39) na svojem je Instagram profilu odgovarala na pitanja pratitelja, a u nekoliko odgovora spomenula je i kolegu Janka Popovića Volarića (41).

Na pitanje s kojim joj je glumcima bilo najlakše na setu, Marijana je odgovorila:

- Janko je bio moj prvi partner, i ostao jedan od najdražih, baš zbog te lakoće rada s njim. 

MARIJANA MIKULIĆ OTVORENO Glumica o razvojnim teškoćama sinova: 'Etiketirali su nas u školi i u vrtiću, ali snašli smo se...'

Uz odgovor je objavila dvije njihove zajedničke fotografije nastale 2006. i 2007. godine, kada su zajedno glumili u serijama 'Obični ljudi' i 'Ponos Ratkajevih'.

Godine nisu pokvarile dobar odnos dvoje kolega, a ni njihov izgled, jer se čini kako nisu ostarjeli ni dana. Marijani obožavatelji iskoristili su ovu prigodu da joj daju brojne komplimente. - Ja bih htio ženu poput tebe, uspješnu, lijepu, zgodnu, savršenu... - napisao je jedan od njih, a Marijana je komentar podijelila na svom storyju.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ovan 23.04.2021.

    Nes mi ti glumaca.Boris Dvornik,Spiro Guberina su glumci a ovi obicni foliranti

  • Kajbo 23.04.2021.

    Sramota sto se stavlja na net. Mogu vam ja poslat sliku s njom prije 20 godina, Javite koja lova je u pitanju.

  • nohname 23.04.2021.

    Kakav smo mi grozan narod, o kome god clanak bio odma se pljuje i pisu pogrdne rijeci. Uzas, velik broj ljudi nije naucio ako se nema nista lijepo za reci bolje da se suti i ignorira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare