To je to što me zanima!

Marijana Mikulić: Sin će se zvati Ivan po mom bratu

Glumica će početkom siječnja roditi prvo dijete. Ovih je dana za bebu već 'ispraznila’ dječje trgovine. Trudna Marijana jedva čeka porođaj
Vidi originalni članak

Odlično se osjećam. Nije me strah porođaja i jedva čekam da to sve prođe kako bih mogla uživati. Sina ću nazvati Ivan po mom bratu, rekla nam je Marijana Mikulić, koja je u sedmome mjesecu trudnoće. Suprug Josip (28) ujutro joj donosi toplo pecivo u krevet, pomaže joj u kući, a s njom obilazi i dječje trgovine u potrazi za stvarima.
- Već sam mnogo toga pokupovala pa me sada suprug 'koči’ kako ne bih ispraznila sve trgovine u gradu - kroz smijeh priča glumica koja se veseli majčinstvu.
Spol djeteta joj nije bitan, no suprug je priželjkivao djevojčicu. Marijana će glumu sljedeću godinu glumu ostaviti po strani.
Višak kilograma nakon poroda skinut će uz Sensual Fitness i trenericu Anu Kuhanec, koja je prva u Hrvatsku donijela spoj aerobika i plesa na šipci, a sada izdaje tri DVD-a s treninzima od kojih prvi izlazi u ponedjeljak. Na njezinom drugom DVD-u Marijana Mikulić sudjeluje na treningu.
- Tim vježbama probudila sam ženstvenu stranu sebe i uživam u njima. Više se nimalo ne sramim svog tijela - kaže glumica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • primavera 17.01.2009.

    a kako drugačije, nego Ivan ! Slijedeći je Josip pa opet Ivan i tako redom u Hercegovaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare