To je to što me zanima!

Marijana pozirala u plićaku, a fanovi ju pitali: Jesi u toplesu?

'Obožavam te', 'Kraljica', 'Mare top si', 'Prelijepa', 'Upotreba telefona na najljepši način', neki su od komentara oduševljenih obožavatelja na društvenoj mreži...
Vidi originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (38) i dalje uživa u godišnjem odmoru, što se može vidjeti na njezinom Instagram profilu. Ovaj put objavila je fotografiju na kojoj leži u plićaku, a pratitelji su nagađali je li voditeljica pozirala bez gornjeg dijela kupaćeg kostima.

- Ispričavam se što se ne javljam na mobitel. Ne koristim ga za telefoniranje! Usput, jeste li primijetili da se boja mog mobitela slaže s bojom kristalno čistog mora? - napisala je Splićanka u opis objave koja je u kratkom roku prikupila preko 8.000 lajkova.

'Obožavam te', 'Kraljica', 'Mare top si', 'Prelijepa', 'Upotreba telefona na najljepši način', neki su od komentara oduševljenih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, voditeljica je nedavno 'počastila' fanove fotografijom na luftiću, a prije toga pozirala je naslonjena na paleti pa ju je jedan korisnik pitao: 'Je li na prodaju paleta?'.  

Ranije se odmarala u rodnom Splitu, a na plaži se fotkala s rođakinjom. Njezinim pratiteljima nisu promakli isklesani trbušnjaci pa joj je kolegica Ida Prester Peševski (40) poručila: 'Isuse koji trbuh'.

Marijani društvo na moru pravi suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak, Matej Pašalić. Par je u braku od 2015. te imaju kćer Enu (4).

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 29

  • tebreks 29.08.2019.

    Primjer kako fileri osim duck facea, mogu napraviti i joker face.

  • _Varešak_ 27.08.2019.

    Gospoja za čistu desetku.

  • 27.08.2019.

    virtualni fanovi koji se plaćaju....pa napišeš što god želiš da “kažu“, uglavnom hvalospjeve samom sebi. tužno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare