To je to što me zanima!

Marijana vježbala s trenerima: 'Iscijedili su me, nemam daha'

Četvrta sezona kreće u subotu 19. listopada, a ovog puta 'nastupaju' novi treneri Maja i Edin. S njima je dan u teretani provela voditeljica Marijana Batinić koja je, kako kaže, imala opak trening...
Vidi originalni članak

Uskoro kreće nova sezona showa 'Život na vagi', a voditeljica projekta Marijana Batinić (38) prepustila se rukama novih trenera Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38), piše RTL. S njima je vježbala u teretani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemam što reći, ali to je zato što sam ostala bez daha! Istina je da sam imala pauzu od treniranja sad tijekom ljeta, ali ovaj trening koji su mi Maja i Edo priredili bio je opak. Iako se obično kaže da ne bih bila u koži kandidata nove sezone – ovdje to pravilo ne vrijedi! Dakle, bila bih u njihovoj koži! Jer ako su mene iscijedili u jednom treningu, možete samo pretpostaviti kako će iscijediti naše kandidate koji su odlučili okrenuti novu, zdravu stranicu svoga života - ispričala je Marijana. 

Iako su na početku rekli da je Marijana 'tvrd orah', treneri su ipak uspjeli slomiti njezin otpor. 

- Još smo jednom pokazali da uz pravu motivaciju čak i naša Marijana, koja je zahtjevni vježbač, može iscijediti posljednju kap znoja - rekao je Edo. 

Marijana je tijekom treninga kukala, a Maja za to nije imala milosti.

- Glava je glavni pokretač svega pa i kad mislimo da je najteže i ne možemo, ako si dovoljno jak u glavi, itekako možeš. Nekad lijepa riječ i pokoja šala znače više nego vikanje, a to ćete se i sami uvjeriti kad krene nova sezone - rekla je trenerica.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bubamara2103 14.10.2019.

    Ove nove neću niti gledati!

  • usvakomkukoljuimazita 13.10.2019.

    Taman je !

  • RUSWHY 13.10.2019.

    Nije loša Marijana :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare