To je to što me zanima!

Marijanina sestra: Brak joj je bio idealan, ali podržavam ju

Sestra stanarke BB kuće rekla je kako je malo šokirana njenim ponašanjem u kući i ne zna je li zaista spremna ostaviti sve, donosi Story. Ipak, podržava je i razumije
Vidi originalni članak

Sestra je podržava u svemu otkako je ušla u kuću. Situacija se nije promijenila ni nakon što se Marijana Čvrljak (27), udana žena i majka dvogodišnje djevojčice Korine, nekoliko puta u BB kući seksala s Nikolom Nemeševićem (22). Maja Kovačević (21) vidi da je Marijana sretna s Nemešom i na neki joj je način drago što je sve tako ispalo jer sestru jako voli, donosi Story. 

Sestrino ponašanje u BB kući Maju je ipak malo šokiralo jer joj nikad nije pričala da joj je loše u braku koji je, kaže, bio idealan. Ne zna je li se Marijana toliko zaljubila da se spremna odreći svega, no sigurna je da je njen brak s Ivanom Čvrljkom završen.

Maja kaže kako njeni i Marijanini roditelji nisu presretni zbog nastale situacije, ali nemaju nekog izbora. I njena druga sestra, Sendi Serdarević, podržava vezu s Nemešom. Korinu često viđaju jer su o dobrim odnosima s Marijaninim suprugom Ivanom. 

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 315

  • seadsokic 22.04.2011.

    da seka vam je super osoba trebale bi sve uć u BBkuču da imaju ostali momci sta radit

  • RobertListes 16.04.2011.

    ista kao sestra...!!!!!!

  • MiomirZivic 16.04.2011.

    Ubacite marijaninog muza u kucu i onda ludiloooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare