To je to što me zanima!

Marilyn Manson vodio je Lanu Del Ray na večere i u hotel

U vezi su navodno manje od mjesec dana. Glazbenik pjevačicu stalno izvodi na večere i već se nekoliko dana intenzivno druže. Snimili su ih na ulasku u hotel
Vidi originalni članak

Kontroverzni roker i pjevačica navodno su u vezi jer su ih paparazzi snimili prošli tjedan kako ulaze u Grand Hyatt hotel u Berlinu. Marilyn Manson (43) i Lana Del Rey (25) već se nekoliko dana intenzivno druže, a glazbenik je stalno izvodi na večere. U vezi su navodno manje od mjesec dana. Lana i Marilyn u Berlinu su bili zbog dodjele Echo nagrada. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Antonija123 01.11.2012.

    U cemu je problem? Zar svi mi moramo biti isti? netko voli njegov imidz kao npr. JA, i nitko mi nece branit kakav cu ja imati imidz i govoriti mi kakva moram biti..svak ima svoj zivot, prvo upoznajte osobu pa je onda OSUĐUJTE !

  • Faustina009 27.03.2012.

    Lana kupi si odmah najveći i najdeblji križ što postoiji a može se nositi oko vrata, tamjana i kamfora, sigurno će ti trebati da ze zaštiti od svega zla što je vezano uz ovoga čovjeka..Ali tko zna, možda je baš tako trebalo biti, samo zato da se ovaj čovjek uz Lanu preobrati i postane ponovo Božje djete.

  • Faustina009 27.03.2012.

    Ta djevijka je jako jako lijepa, po meni jepša od nekih supermodela, tako da stvarno ne znam što radi sa ovim čudovištem i sotonistom???? Prestrašno, sve si milsim da joj s enešto u glavi ozbiljno poremetilo..Mlada i tako lijepa i talentirana cura sa tim freakom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare