To je to što me zanima!

Marin Miletić i Kristina Krepela sve zaljubljeniji: 'Živjeti u tvom srcu je blagoslov ljepotice moja'

Par se pojavio na događaju zajedno, a Kristina je odabrala sjajnu crnu haljinu s prorezom na nozi, dok se Miletić odlučio na crnu košulju i sive traperice
Vidi originalni članak

Glumica Kristina Krepela (44) i saborski zastupnik Marin Miletić (44) na početku svoje veze skrivali su se od javnosti, a sada ne kriju svoju zaljubljenost. Nedavno su se pojavili na jednom događaju pa s velikim osmijehom pozirali pred kamerama.

SRETAN PAR Marin Miletić i Kristina Krepela ne kriju ljubav: 'Sve je lakše uz tebe, sve ima neke ljepše boje'  

Kristina je odabrala sjajnu crnu haljinu s prorezom na nozi, dok se Miletić odlučio na crnu košulju i sive traperice, a čak je nosio i čarape koje su na sebi imale detalje srca.

Tako sređeni uhvatili su priliku fotografirati se i sami zajedno pa je saborski zastupnik pojasnio na Instagramu u novoj objavi kako se 'ničega ne boji'.

LIJEPE USPOMENE Prekrasni kostimi i Daenerys: Kristina Krepela podijelila fotke sa snimanja 'Igre prijestolja'

- Kojeg li blagoslova živjeti u tvom srcu ljepotice moja predivna - iskren je bio Miletić, a na fotki su se držali za ruke.

- S tobom sve ima ljepše boje - dodala je Kristina.

Inače, iako je par skrivao u početku vezu, sada svoju ljubav javno pokazuju s ponosom. Zajedno su često viđeni u šetnji, kinu i na raznim događanjima.

UŽIVALI NA ŽIČARI Kristina Krepela i Marin Miletić dan proveli zajedno u prirodi: 'U oblacima s mojom ljubavi'

Podsjetimo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom.

Nedavno je emotivnim riječima glumica svom partneru čestitala rođendan.

- Sretan ti rođendan, Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom - poručila je tada i dodala kako mu je zahvalna 'za ples, smijeh, putovanja i sve radosti ovog svijeta'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ašjundal 14.12.2023.

    Spojila ih Marinova podrška Izraelu?

  • Ercegovka100% 14.12.2023.

    E, Marine Marine... 🥺

  • KusNjega 14.12.2023.

    neki parovi su negledljivi, kao npr. oni, mateša, radeljak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare