To je to što me zanima!

Marina napala Sašu: Laže da smo imali dogovor prije showa

Marina je iskreno priznala Romanu da zna i sama da je povrijedila Sašu, ali da joj to nikada nije bila namjera. Dodaje kako nikada nikome neće moći objasniti kakav je to osjećaj
Vidi originalni članak

Kako su svi stanari bili u šoku još od onog trenutka kada su ugledali Sašu kada se penjao na mjesto za svjedoke, tišina u BB kući vladala je još neko vrijeme i nakon suđenja. Prvi koji je probio led bio je Romano, piše RTL.

Marina je iskreno priznala Romanu da zna i sama da je povrijedila Sašu, ali da joj to nikada nije bila namjera. Dodala je kako nikada nikome neće moći objasniti kakav je to osjećaj u BB kući. Bez obzira na to što Marina želi sve razmirice sa Sašom riješiti izvan Kuće, Romanu je otkrila da je Saša na sudu lagao da se s Marinom dogovorio kako ona može izaći iz showa ako joj u BB kući neće biti dobro.

- Lagao je kad je rekao da smo se dogovorili da izađem van ako mi tu neće biti dobro - demantirala je Marina postojanje takvog dogovora između nje i Saše.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • MAJA-MAGDALENA 02.06.2016.

    jorgan planina ...mala hopa cupa ...... izgleda mala voli avanture a Saša bolje da ti je u glavi nego u stanu

  • Sparkiy 02.06.2016.

    Ma nije problem što ga je Kralj metnuo, niti taj što je ona dala.Svaki drugi muškarac ili žena u normalnom svijetu rade isto inaće nebi bilo toliko rastava braka.Ovdije je veći problem to kaj je cijela Hrvatska gledala prevaru,kao i njena obitelj.Možda je više mislila na svoj publicitet nego na Šašu.No draga Marina nisi ti Severina pa da se opariš od takve gluposti a i uradak nije neki,dala ili ne dala muškarcima je uvijek u ustima rijeć kurva.

  • plesan 01.06.2016.

    pa bas nemoze pobiti tvrdnju da nije bilo seksa

Komentiraj...
Vidi sve komentare