To je to što me zanima!

Marina: Prijavit ću Žorža ako me ne prestane maltretirati

Manekenka kaže da je bivši dečko Romano danima zlostavlja na društvenoj mreži jer mu nije vratila telefon, pa je zbog toga proziva svakih nekoliko minuta
Vidi originalni članak

Stalno me zove i maltretira. Izluđuje me to. Poruke kakve dobivam, a u kojima mi prijeti, ne mogu se ni prepričati, očajna je Marina Raguž (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši dečko, Romano Obilinović Žorž (37), s kojim je prekinula prošle jeseni, danima, svakih nekoliko minuta, objavljuje njezine i zajedničke fotografije na svojoj društvenoj mreži i prijeti joj. Optužuje je da je laka žena sklona porocima te da će, ako mu ne vrati novac, plivati u Savi i Jadranskome moru.

- Ne može se pomiriti s prekidom. Otvoreno sam mu rekla da neće biti ništa od pomirenja. Blokirala sam njegov broj. Zove me s drugih brojeva. Rekla sam mu da između nas više nikad ništa neće biti - kaže očajna manekenka. Dodaje da je već dugo vrijeđa.

- To je postalo psihičko zlostavljanje. Nemam pojma što da radim. Mislim da bih trebala otići na policiju. Ako on nastavi, prijavit ću ga. To su otvorene prijetnje, a ja imam sve dokaze. Ne dira me toliko to što on piše jer svi znaju da su to laži. Pogubio se i ne zna što radi. On ne zna komunicirati. Na ovaj ružan način samo pokušava postići da mu se javim, a ja to ne želim - kaže Marina. Romano tvrdi da mu bivša duguje novce.

- Riječ je o mobitelu koji mi je kupio. To je jedina stvar koju mi je kupio nakon što smo izašli iz Big Brother kuće. Želi da mu vratim taj telefon - tvrdi Raguž. Romano dodaje da ga Marina uopće ne zanima.

- Ja ne znam šta ta žena sebi umišlja, ispada da sam ja neki luđak koji je proganja. Ponaša se kao da je najljepša na svijetu. Takvih ima u Splitu di god se okreneš - kaže Žorž. Dodaje da on živi svoj život, a Marini savjetuje da nađe svoj i da ga živi što dalje od njega.

Par je prekinuo lani u listopadu nakon što su se na proljeće spetljali u Big Brother kući. Marina je zbog Romana ostavila zaručnika Sašu Muheka (30). Odselila se Romanu u Split, no kako je ispričala nakon prekida - stvari nisu bile idilične.

- Nisam navikla cijele dane sjediti kod kuće i čekati Božju milost. Nikad tako nisam živjela. Ne želim biti nečiji rob i cijele dane besposličariti. Takav život nisam mogla podnijeti - rekla je tad.

 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • 25.04.2017.

    "Uspomene su tvrdoglavi stvorovi, ne žele umrijeti." (Meša Selimović)

  • Gumiberica 25.04.2017.

    U djetinjstvu smo govorili da sta se da to se vise ne vraca

  • First Lady 25.04.2017.

    Pustite vi njih, što je s Tomom i njegovom barbi? jesu se oženli il prekinli vezu? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare