To je to što me zanima!

Marina Raguž: 'Slobodna sam djevojka, nisam sa Žoržem...'

Marina Raguž tvrdi da nije u vezi s Obilinovićem, iako su o tome puno pregovarali. Bivši nogometaš hvalio se njihovim zajedničkim 'fotkama' i tepao joj da je ona njegova princeza
Vidi originalni članak

BB-ovci Marina Raguž (29) i Romano Obilinović (37) u tajnosti su se našli na večeri u Splitu za Valentinovo. Sve je izgledalo kao da su se pomirili.

Bivši nogometaš hvalio se njihovim zajedničkim fotografijama i tepao joj da je ona njegova princeza. Marina, koja je nedavno nosila modnu reviju u Zagrebu, konačno nam je prokomentirala njihov odnos.

POGLEDAJTE VIDEO: Pozadina prekida Marine i Žorža

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemam nikoga, slobodna sam - kratko je rekla odbivši dalje govoriti o Romanu.

Kako doznajemo, Marina se povjerila prijateljicama da je s Romanom razmatrala da obnove njihovu ljubavnu vezu, koja je započela lani u 'Big Brotheru'.

Dodala je da ponovno odlazi iz Hrvatske, a još ne zna vraća li se u Istanbul.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • depeche_mode 15.03.2017.

    Valjda doticna ocekuje da ce ekipa stat u red sa prstenom u ruci ccc

  • metloboj 14.03.2017.

    Ko je ta žemska? Ko je ovaj lik? Zašt su oni bitni? Šta su napravili? Koji kurac se događa ovdje? Koji je smisao života? Imali li ovo ikakve veze sa bilo čime? Dali će moj kum prestati biti alkoholičar? Kad će plaća sjest? Koji su brojevi za loto? Jel ima netko zicer na kladionici? Dali je smeđi šećer u birtijama čisti pederluk? Kome da prodam svoj Fiat Punto 15 godina star? Tko radi bezbolnu kolonoskopiju, nešt mi treba?!

  • kung fu panda 14.03.2017.

    eto curke Žorž je slobodan :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare