To je to što me zanima!

Marina Raguž: Žorž se nikako ne može pomiriti s prekidom

TKO JE ROGONJA Kad je shvatio da je Marina bila u ludom noćnom provodu s bivšim dečkom Sašom, Žorž je obnevidio od ljubomore, pa joj zato već dva dana šalje prijeteće poruke
Vidi originalni članak

Najprije je bila sa Sašom, pa se zaljubila u Žorža, pa se vratila Saši, kojeg je opet ostavila zbog Žorža, da bi neku večer opet tulumarila sa Sašom.

Bivša stanarka Big Brothera, fatalna Marina Raguž (29), jako je naljutila svog bivšeg dečka Romana Obilinovića (37), zvanog Žorž. On je preko društvenih mreža saznao da je njegova princeza neku večer bila u narodnjačkom klubu s bivšim zaručnikom Sašom Muhekom (30). To ga je toliko razbjesnjelo da ne prestaje s uvredama i prijetnjama.

- To što piše više govori o njemu nego o meni. To su uvrede i na nacionalnoj osnovi i time ne vrijeđa samomene - kaže Marina koja je Žorža ostavila još 1. listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očito da se on s tim još ne može pomiriti, a ako doista misli da sam to što piše, ne razumijem zašto mu to nije lakše prihvatiti - dodala je manekenka koja je trenutačno u Sloveniji gdje snima modni editorial.

Žorž ni to ne može podnijeti, pa joj se ruga da gradi karijeru i da je zato otišla od njega. Pobjednik Big Brothera, koji je osvojio 184.000 kuna, bivšu sustanarku i djevojku optužuje da je sponzoruša i da je bila s njim samo zbog novca.

- Sitit ces se ljepih uspomena... ako pare nevratis u pon plivat ces po savi i jadranskom moru - poručio joj je bivši splitski nogometaš koji je očito markirao sate hrvatskog pravopisa i gramatike. Marinin bivši zaručnik Saša Muhek isto se osvrnuo na Žoržove bijesne ispade:

-Ne želim se spuštati na taj nivo. Tako nisam nikad ni s kim razgovarao. Ali postoje u Hrvatskoj ustanove gdje se takvi uspješno mogu liječiti.

Marina je bila zaručena za Sašu, a u Big Brother kući zaljubila se u Žorža. Kad je pobijedio, ostavila je Sašu i planirala život sa Žoržom u Splitu, no kako kaže Žorž, ostavila ga je kad se novac istopio.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • Fernando da Ramirez Ayala 24.04.2017.

    Kakve prijeteće poruke!?žena može biti mačka, riba ili kučka, sve zavisi ko je s njom ,mačor , som ili džukela!

  • nikola0412 24.04.2017.

    vrhunac 24h novinasrtva.... LoL Mislim ma mozete vi meni izbrisat komentar ali s tim nece nista dobit tj. necete postat strucniji i normalniji novinari!!!!

  • Pao i ustao. 24.04.2017.

    Jedna hurva u bordelu je zanimljivija muskarcu nego casna sestra u samostanu,ne znam sta je ovdje sporno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare